Ekrem İmamoğlu: Masadan çıkacak kararın en çalışkan neferi ben oluyorum

@UğurDündar bakalım, sıkı AKP'li diyebileceğimiz kişiler bile gözünü açtı artık. AKP'nin seçimi almasının kolay olacağını düşünmüyorum. Bence AKP kendine güvenseydi muhalefetin erken seçim çağrısına cevap verirdi.

Bir de o zamanlar ekonomi şimdiye göre çok çok iyiydi. Benim görüşüm CB seçimini de kaybedecek AKP.
Ekonomi + sığınmacı sorununa yol açarak kendi ayağına sıktı tabiri yerindeyse.

Bakalım, göreceğiz. 2023 seçimi bence Türkiye'nin kaderi olacak.

Erdoğan'ı tebrik ederim. 3. Dönem cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun.
Arkadaş bir nevi doğru söylüyor.
Tamam kendisi hakkında nefret çok büyük lakin bir çok kişi o adama verecek oyunu.

İmamoğlu ağzı çok feci laf yapan birisi. Anlık birisi laf yetiştirdiğinde ağzının payını veriyor ama kazanacağı konusunda endişem var.

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için sorum var:

Memnun musunuz yaptığı işlerden? İstanbul'da yaşamayan, İstanbul ile alakası olmayan insan zaten her seferinde adamı takdir ediyor fakat yaşayanlar arasında kendisine güven azalmış gibi.
iett olarak, 89c hattını düzeltemediler gittiler. Taksimden başakşehire kadar hat var. Bütün otobüsler, devlete ait ama, gel gelelim saatler arasında çok fark var. Bazen otobüsler erken gelir, bazen geç gelir. Yağmurlu havada 1 saat beklediğim olmuştu. İşede geç gidiyordum, çıkardılar. Özele ait otobüs koysalar, bu kadar sorun olmazdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı