Ekrem İmamoğlu: Masadan çıkacak kararın en çalışkan neferi ben oluyorum

@264523 katılıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın. Yıllarca bizi malum kişiye mahkum etti.

Seçimi kaybederse belediye elden gidecek. Karşı taraf bir taşla iki kuş vurmuş olacak. Kazanılmış yeri riske atmaya gerek yok.
Türkiye'yi kaybedelim, belediyeler elimizde kalsın diyorsunuz. Böyle bir mantık olmaz.

2023 seçimleri, CHP'nin kazanmaya en yakın olduğu seçim. Böyle bir seçimi sırf 1 belediye gitmesin diye bırakmak, dünyanın en saçma hareketi olur.

Zaten seçimi kazandıktan sonra, tekrardan belediyeyi geri alabilir. 81 ili almak varken, 1 ili bırakmanın hiçbir mantığı ve anlamı yok.

Rizeliden alıp Trabzonluya vereceksiniz. :)
Bu ve bunun gibi arkadaşların aşağıdaki videoyu izlemesi gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'yi kaybedelim, belediyeler elimizde kalsın diyorsunuz. Böyle bir mantık olmaz.

2023 seçimleri, CHP'nin kazanmaya en yakın olduğu seçim. Böyle bir seçimi sırf 1 belediye gitmesin diye bırakmak, dünyanın en saçma hareketi olur.

Zaten seçimi kazandıktan sonra, tekrardan belediyeyi geri alabilir. 81 ili almak varken, 1 ili bırakmanın hiçbir mantığı ve anlamı yok.
Türkiye'yi kazanacağın kesin mi? Bu halk balık hafızalı, mantığıyla hareket etmiyor, unuttun galiba. 200 TL verirsin oyunu götürüp hiçbir şey olmamış gibi adamlara verir bunlar.

Son düzenleme:
Bu ve bunun gibi arkadaşların aşağıdaki videoyu izlemesi gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aklı olan kimsenin video izlemesi gerekmiyor. İlla başkasından duymak istiyorsan buyur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı