The Batman
Decipat
Ekşi sözlükte yazılanları takmıyorum. İnci sözlük bile Ekşi sözlükten iyidir. En azından İnci sözlükte gırgır şamata modu var. Ekşidekiler ciddi ciddi saçmalıyor. Bazı istisna iyi yazarları var tabii ki.
Yemin ederim elim ayağım titriyor. Allah beyin verirken sen neredeydin? Böyle insanları pek takmamak lazım ama sinirlenmemek elde değil.![]()
technopat.net
çocukluğu ezilerek geçmiş, asosyal ve kız arkadaşları az olan hatta hiç olmayan, bilgisayar masasından göbeklerini kaldıramamış ve hayatlarında sadece elektronik parçalarla uğraşmış bilgisiz, hadsiz,…eksisozluk.com
Allah beyin verirken bunlar kafasına şemsiye açmış.Yemin ederim elim ayağım titriyor. Allah beyin verirken sen neredeydin? Böyle insanları pek takmamak lazım ama sinirlenmemek elde değil.
Sırf şu Türkçe yazım kurallarına uyması bile burasını kalite kokan bir ortam yapıyor. Diğer forumlarda yhaw walla b€nm bir sorum v@RDR cozecek varmu! Diye konuşulan ortamlar var.
Dedi ve ceza yedi. Seni tanımak güzeldi.
Sadece gezmen gerekli bu sitede.
Zaten geziyorum? Sen söylesene nerede haklı olduklarını?
Konuyu düzenle var, öne çıkar var.İlk önce nereden başlasam diye düşünüyorum sadece ilk kendi başıma geleni anlatayım o zaman. Bir zaman bilgisayarımda bir sorun oluştu ve ben de bildiğim forumlara yazdım sonra bu forumada yazdım neyse günler haftalar geçti cevap yok sonra ben de bir daha konu açtım ve daha kapsamlıydı ve daha açıklayıcı yazdım sonra oluşturdum bir baktım admin onaylamamış nedeni aynı konuyu açmakmış.
Moderatörler anlarlar. Y-yani... Anlar değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.