Ekşi sözlük kullanıcılarının Technopat hakkında görüşleri

Öne çıkar diye buton var reis. Aynı konu açarsan tabii ceza versin.
İlk önce nereden başlasam diye düşünüyorum sadece ilk kendi başıma geleni anlatayım o zaman. Bir zaman bilgisayarımda bir sorun oluştu ve ben de bildiğim forumlara yazdım sonra bu forumada yazdım neyse günler haftalar geçti cevap yok sonra ben de bir daha konu açtım ve daha kapsamlıydı ve daha açıklayıcı yazdım sonra oluşturdum bir baktım admin onaylamamış nedeni aynı konuyu açmakmış. İyi ama ben zaten insanlar cevap vermediği için bir daha açtım ve daha anlaşılır yazdım. Neyse ha bir de benim anlamadığım insanlar neden bu forum eleştirildiğinde annesine sövmüşler gibi cevaplıyor anlamıyorum diğer forumlarda falan olabilir senin fikrin diyorlar bu forum direk yazanları okuyabilirsiniz adamlar eleştiri yapmış yukarıda biri beyinleri yok yazmış. Yada bu forumu ilah ilan etmişler komik gerçekten forum sizim değil bu kadar kasmayın be arkadaşlar.
 
Sizin gibi çok da az olsa bu kafada olmayanlar var size demiyorum.

Takılıyorum, sorun yok. Neyse bizim jenerasyonun efsanelerinden olan Şerif Faysal Yıldırım'dan gelsin;

Dvhy73nWkAUN7Wg.jpg
 
Forumun yazım kuralları politikası son derece doğru. Ama kabul edelim forumda yaş ortalaması çok düşük. Bu da kaliteyi aşağıya çekiyor. Ekşi Sözlük'de son zamanlarda kalitesini düşürdü ama bence hala okunmaya değer.
 
Konuyu düzenle var, öne çıkar var.

Yazdığım yazıyı okur musun? Ayrıca başlığıda değiştirmem gerekti yani şöyle söyleyeyim konuyu komple değiştirdim. Nasıl açıklasam birin de demiştim ki farem gecikme yapıyor demiştim diğerin de bayağı açıklamıştım ve konuyu kaldırmışlardı.
 

Geri
Yukarı