Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 15.533
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece ayni zamanda bir kuran meali icin toplama ve yasak karari ile cesitli haber kanallarina da para cezasi getirildi.
Biraz fazla sanki bir gece icin.

Ekşi'nin kapatılmasına "zaten çöp plartformdu kapatılması iyi oldu" diyen üstün zeka içeren yorumlar okudum bu saçma yasakçı zihniyet yüzünden PayPal Türkiye'de kullanılamıyor zamanında YouTube Facebook Twitter yasaklandı daha sayamadığım kadar plartformlara yasak geldi hatırlatmak isterim!

Hocam beğenmeme atmanız bunu bana da dediğiniz varsayıyorum. Ekşi sözlük son yıllarda hiçbir işe yaramayan ve her şeye burnunu sokan insanlarla dolmaya başladı ama güzel bir site. Sadece kullanan kitlenin yarısından fazlası kendi egosu altında ezilen enteller. Ama sevdiğim ve işime yarayan ve komik entrylerde görmedim değil. Aslında güzel bir uygulama ama son yıllarda Twitter'daki ucubeler gibi çok kişi türedi. Gerçi bunlar nerede yok, o da var. Bu arada ekşi sözlük gibi bir siteyle Vikipedi'yi karşılaştırmanız komik.

Hocam beğenmeme atmanız bunu bana da dediğiniz varsayıyorum. Ekşi sözlük son yıllarda hiçbir işe yaramayan ve her şeye burnunu sokan insanlarla dolmaya başladı ama güzel bir site. Sadece kullanan kitlenin yarısından fazlası kendi egosu altında ezilen enteller. Ama sevdiğim ve işime yarayan ve komik entrylerde görmedim değil. Aslında güzel bir uygulama ama son yıllarda Twitter'daki ucubeler gibi çok kişi türedi. Gerçi bunlar nerede yok, o da var. Bu arada ekşi sözlük gibi bir siteyle Vikipedi'yi karşılaştırmanız komik.
Abi aciklayamiyoruz herhalde, tamam kitle coplesmis olabilir oranin yonetimi sebebiyle fakat iceride hala medyanin onumuze sunmadigI, tenezzul etmedigi neler neler bulunuyor.

Abi aciklayamiyoruz herhalde, tamam kitle coplesmis olabilir oranin yonetimi sebebiyle fakat iceride hala medyanin onumuze sunmadigı, tenezzul etmedigi neler neler bulunuyor.

Zaten kapatılmaması gerektiğini belirtmiştim. Ama maalesef buradan birkaç kişi tartışarak ekşi sözlüğü açtıramayacağımız için içindeki toxiclere iyi olmuş dedim. Sonuçta şu an Twitter gibi depremzedeler için hayati bir önem taşımıyor. O zaman ki çok büyük bir hataydı.

Zaten kapatılmaması gerektiğini belirtmiştim. Ama maalesef buradan birkaç kişi tartışarak ekşi sözlüğü açtıramayacağımız için içindeki toxiclere iyi olmuş dedim. Sonuçta şu an Twitter gibi depremzedeler için hayati bir önem taşımıyor. O zaman ki çok büyük bir hataydı.
Eksinin deprem yardimlasma agindan haberin yok sanirsam.

Twitter kadar büyük mü?
O kadar buyuk olmasina gerek var mi, Eksi daha yetiskin bir platform ve icinde bagis yapacak yetkinlige sahip insan cikarma orani twitterdan daha yuksek bana kalirsa.

Eksi de cok guzel acilacak bana kalirsa, bugun acilmazsa yarin acilir yarin acilmazsa 4 ay sonra acilir belki. Eksi kolay yikilabilecek bir platform degil ki herkes vpnler ile hazirda bekliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı