Elektriğe Zam Bekleniyor

Elektrik, doğalgaz ve suya yapılan zamların görünmeyen kısmı var. Vergilerle farkı kapatmaya çalışıyorlar.

Amaçları taban kesimden oy kaybetmemek. Bu gördüklerimiz zam vs. değil. İster mevcut hükümet isterse başka bir parti başa geçsin, %200-%300'e varan zamlar her sektörü vurucak.

Özellikler vergilere yapıalacak zamları tahmin bile edemiyorum. Bunlar fragman, oy verirken 2-3 kez düşünün.

Artık bu gibi sıkıntılar kafamın içerisinde sıkıntılar yaratmaya başladı. Çünkü ben ne kadar düzelir inşallah diye kendimi kandırmak istesem de kafamda bir yerde düzelmeyeceğini biliyorum. Beni sıkıntıya, strese, bunalıma sokuyor. 2 yıl önce kafa dağıtmak için arabayla gezerdim, gezemiyorum. Gezmeyip bir şeyler yemeye, içmeye giderdim, gidemiyorum. Evde, ofiste oturup iş kovalamak bile oturduğunuz yerden size 500-600₺ gider çıkarıyor.

Müstahak. Herkes susmuş, anca tepki veriyor. Başka ülke de bir kuruş artsın hemen sokaklara çıkılıp, protesto ediliyor.
Lütfen yanlış anlamayın inşallah milletimiz koyunluktan uzaklaşıp aklını başına almıştır seçimde gereken dersi vericektir buna inanıyorum sabredelim arkadaşlar

Her zaman kullandığımız elektriğe 90 öderdik zamanında, en son 380 geldi. Devletim düz hesap 500 yapar. İnternetler de düz hesap oldu 140-150 lira, suya da kıtlık diye zam yaparlar yakında. Kiracı zaten en düzgün eve 2000 liraya yakın oturuyor belki de geçiyordur. 1000 lira da evin ıvır zıvırı için gider. Geçen 200 liraya 35 m3 gaz aldım. 35 ne lan? 3 günde eriyor zaten. Markete gidip alışveriş yapsan 700-800 tutuyor, gel de hakaret etme. Maaş yok ortada. Türk olmaktan bıktığım aylara geldik yine.
Geçen günlerde Telekomun port fiyatlarına zammı sonrası, 150 TL den başlayacak fiyatlar dediğiniz gibi. 150 TL sabit fiyat olur.

Lütfen yanlış anlamayın inşallah milletimiz koyunluktan uzaklaşıp aklını başına almıştır seçimde gereken dersi vericektir buna inanıyorum sabredelim arkadaşlar

Sıradan bir insan çıkıp protesto edemez. Bunu partiler veya sendikaların organize etmesi gerekir. Yanlış anlamam ben ama seçime kadar kim öle kim kala. Gıda bile uçtu gitti. Taze fasulyenin kilosu 100 TL'ye yaklaştı bizim burada. Et ile yarışıyor. Seçim gecesi muhalefet kazansa bile benim için 10 puan fark etmesi gerekir. Öyle bir iki puan ile muhalefet kazanırsa millet yine akıllanmamış demektir. Bunların yerin dibine girmesi gerek.

%20 zam sıkıntı. Böyle azar azar yapınca koyunlar anlamıyor. Tek seferde %500 zam yapsalarda milletin aklı başına gelse.

Akıllanmazlar hocam. O yüzden dedim muhalefet kazansa bile 10 puan fark atarak kazanmalı. Hala daha net 20-25 milyon oyları var bugün seçim olsa. İneceği kadar indi, bu saatten sonra düşmez kolay kolay. Hızla oyları düşüyor diyenlere ben artık inanmıyorum. Bu işin sonu İsrail'de ki hükümet modeline gidecek gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı