Elraenn Parva vs Acer Nitro 5

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biliyorum biri masaüstü biri laptop, alakaları yok ama asıl sorum şu; dostlar ülkemizde kalkan inmediği için laptop fiyatları da malum artıyor. Ben seneye üniversite için laptop alacaktım fakat 2 sene boyunca oyun oynayacağım için laptop ile masaüstü arasında kaldım. Daha önce hep laptop kullandığım için masaüstüne de biraz özeniyorum diyebilirim. Şimdi sorum şu, ben Nitro 5 yerine parva alırsam üniversiteye geçeceğim zaman (2022'de) bu sistemi satabilir miyim? Ayrıca laptop fiyatları daha da uçar gider mi, laptop al garanti olsun mu dersiniz? Demem o ki laptop fiyatları şu an yine iyi, ileride hiç alamam ve masaüstü alırsam satamam diye korkuyorum, ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü daha kolay satılacaktır alacağınız laptopun özellikleri daha kötüdür ve bir de eskiyince daha da kötü olur laptoplar 2 sene sonra satılmayacak hale geliyorlar malum ısınma vs ile ama masaüstü bilgisyarlar çok uzun süre kullanılabiliyor.

Masaüstü daha kolay satılacaktır alacağınız laptopun özellikleri daha kötüdür ve bir de eskiyince daha da kötü olur laptoplar 2 sene sonra satılmayacak hale geliyorlar malum ısınma vs ile ama masaüstü bilgisyarlar çok uzun süre kullanılabiliyor.
Aslında alacağım laptop daha iyi masaüstünden. Parva GTX1650 ve R5 2200 kullanırken Nitro 5 GTX1650Tİ VE R5 4600 kullanmakta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı