Yoksa...Adam zamaninda ben köpeklere küstüm köpegim ölünce demişti..
Şimdi şimo da öldü..
o7Allah rahmet eylesin.
Haklısınız ama bu olmak zorunda değildi.Rottweiler gibi ırklar bahçeye Godzilla girsin yine saldırır. Bu hayvanların en az iki bin yıldır yaptıkları en iyi şey, bölgelerini her türlü canlıdan korumak.
Merhum kediyi de öldüren köpek (Irkını bilmiyorum) zevk içinde kahkahalar atarak parçalamamıştır, bahçeye girdiği için parçalamıştır.
Bazı şeyler üzücü olsa da engellenemez. Mesela benim kedilerimde kuş peşinde sürekliNeyse ki yakalayamıyorlar ama geçenlerde bir fareyi öldürmüşler. Cesetle oyun oynuyorlardı. Elden bir şey gelmiyor.
Çok tatlı kediymiş yav![]()
Eski konu fakat gözümün önünde pitbulun kedi parçalandığı da oldu. Bu yüzden o anın acısını ve çaresizliği iyi biliyorum. Gözümün önüne geldi Şimo.Olayı merak eden için Elraenin annesi Instagram yorumunda demiş ki "Canım olay çok acı, Tuğkanın yanındaki evin bahçesine girmiş büyük ihtimalle, oranın köpeği parçalamış. Yazarken bile fena oldum hiç sorma"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.