En çok ağladığınız an

Amcamların, halalarımın vs. hatta eşek kadar kadın babannemin bile sadece paramızın peşinde olduğunu, onu (parayı) kaybettiğimiz gün de kendi evimizde bizi aşağıladıklarını gördüm. Olay bu. Zaten gerginim, hayattan bezmişim, yorgunum, üzgünüm eve dönüyorum bir de o itleri görüyorum bilmiş bilmiş yok böyle yapsaydınız yok şöyle yapsaydınız siz öyle rezil insanlarsınız teröristsiniz şusunuz busunuz diye zılgıt çekiyorlar, kendi evimde yahu!

Aynısını bizde yaşadık hocam, bunlar kendi ailenden birileri olunca daha çok koyuyor.

Arthur'un hastalığından ötürü çaresizce ölüşünü gördüğümde içli içli ağlamıştım. Hayatımda hiçbir oyun beni böyle etkilememişti. Birkaç gün etkisinden ciddi ciddi çıkamamıştım.

2008 yılında kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Çok uzun bir süre (haftalar) her aklıma geldiğinde ağladım çünkü ona olan davranışlarımdan dolayı çok pişmandım. Haberi alıp hastaneye gidip kendime geldiğim andaki halimi anlatmaya kelimeler yetmez. Hâlâ haberi aldıktan sonra hastaneye giderken arabada çalan Şebnem Ferah'ın bir şarkısını duyduğumda istemsizce gözlerim yaşarıyor.

Tabii bu bana ders oldu, bir daha sevdiğim kişilere narsist bir pislikmişim gibi davranmadım. Kendime şu soruyu soruyorum; 10 dakika sonra karşımda olan kişinin kötü bir haberini alınca çok şey kaybetmiş gibi hisseder miyim? Cevabı evetse o kişiyi üzecek bir şey yapmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum, daha da fazla değer verip mutlu etmeye çalışıyorum.

Katana Zero'nun hikayesinde ağlamıştım. Bir de en çok ağladığım şey vardı. Rick & Morty'nin bir bölümünde başka bir gerçeklikte ki Rick'in hikayesi anlatılıyordu. O gerçeklikteki Rick karısı ve çocuğu tarafından terk edilmişti. Ondan sonrada kızını görebilmek için anıları duygularla birlikte yaşatabilen bir cihaz yapmıştı. Sonra ise o cihazı kafasına taktı. Hatırlamak istediği anı kızının doğum günüydü. Ve masada onun hediyesi yoktu...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı