@MaNsİoN35 Hoşgeldiniz konuya hocam. Sizinkine benzer bi konu ama daha detaylı bence.
Ottowa, Montreal, Vancouver
Şehir olarak değil de genel olarak iskandinav ülkelerini oturmayı değil de gezmeyi çok isterim. Fakat Kanada da gezmek değil de daha çok orada yaşamak istiyorum denebilir.
Güzel şehirler ancak nedenlerini de yazarsanız daha fazla eğleniriz diye düşünüyorum.
Klişe olabilir, New York kesinlikle.
Neden klişe olsun ki? New York'a ben de gitmek isterim. Şehir hayatını çok sevenlerin listesinin başında olabilir normal ve Central Park, Metropollitan Sanat Müzesi, Times Square vb. yerler var. Bunlar ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken yerler. Ayrıca, Chinatown var tabiiki orayı da görmeyi çok isterim.
Cartagena. Neredeyse yıl boyu bahar havası var diye duymuştum.
Orta Amerika ve Güney Amerika kıtasındaki ülkeler Ilıman Nemli İklim veya Nemli Ekvatoral İklime sahiptir. Hocam yani söylediğiniz şehir Kolombiya'da fakat Orta Amerika'daki Panama ülkesinde de veya Kolombiya ile aynı kıtada olan Brezilya'da da aynı iklimi bulabilirsiniz.
St. Petersburg. Soğuk olması ve tarihi yapıları. Ayrıca Rus kültürünü bizimkine çok yakın buluyorum.
Eğer tarihi yapıları görmek istiyorsanız zaten listenizin başındakilerden biri Saint Petersburg olmalı çünkü orada göreceğiniz sergi ve mimari kalitesini, seviyesini çok beğeneceksiniz ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim Barcelona tarihi eser konusunda daha önde olan şehirlerden biri yine de Saint Petersburg'u tercih ederim çünkü atmosferi bir başka.
Londra: Çok güzel atmosferi var İngiltere'yi de çok severim zaten o yüzden 1'de Londra
Milan: Şato gibi şeylere çok fazla ilgim var ve bunlardan Milan'da oldukça fazla var. Hatta çok sevdiğim oyun serisi olan Dark Souls'un en güzel bölgelerinden biri olan Anor Londo Milan'dan alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Paris: Eyfel kulesi ve şatolar yine aynı şekilde.
Çok güzel seçenekler hocam. Ben de Assassins Creed 2 oynarken Floransa'ya tekrar gitmek istedim, gerçekten oyunlar çok etkiliyor insanı.
Paris'teki şatolardan biri de Disneyland mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Türkiye'nin en büyük Lunaparkına gitseniz dahi Disneyland'daki eğlencenin çeyreğini bile bulamazsınız.
Birkaç yıl içerisinde Floransa'yı görme niyetim var, benim için yeri başka.
Kimin için yeri başka olmaz ki? Katedraliyle, meydanıyla, köprüleriyle, Uffizi ile İtalya'daki en görkemli şehirlerden biri sonuçta.