En çok korktuğunuz an

Elazığ depreminde; Malatya'da oturuyorum bir Elazığ kadar da biz sallandik ama oyle böyle değil hem her taraftan ses hem çığlıklar hem her şeyin sonu geldi korkusu ve cok uzun sürdü gözümun onunde bazi duvarlar catlayinca aha gittik dedim sonra durulunca direkt disari kaçıyorsun bu sefer yakinlarin icin endiseleniyorsun. Cok kötü bir olaydi.

O kadar fazla tepe noktada korktuğum olay olduğunu fark ettim ki en fazla hangisi hatırlayamıyorum. Galiba bazı delilerin sokakta ateş yaktığı sırada ben topladığım sistemi test ediyordum ve PSU bozuk sanıp hemen yangın tüpüne sarılmıştım. Sonra sistem düzgün çalıştı bir sorun görmedim falan tam PSU'yu söküp garantiye verecektim ki kokunun sokaktan geldiğini anladım. O sırada doğru düzgün koku alamadığımdan nereden geldiğini de anlayamamışım herhalde. Arkadaş eski kıyafetleri yakıp yanında patlak lastiği yakmak nedir ? Bu yüzden sitemden taşınmak istiyorum. 😤

En çok korktuğunuz an nedir?

Bugün bir rüya gördüm bilmem bilir misiniz? Phasmophobia diye bir oyun var arkadaşlarla bu ara çok sardı bizi gördüm rüya bu oyun ile alakalı. Neyse rüyama gelecek olursak bu oyunu yaşadım gibi oldu. Kendi evimde geceydi salona giriyordum arkamdan bir şey geliyor gibiydi. Koştum balkona kapıyı kapattım hayalet göründü balkon kapısının önüne kadar kapıyı kilitleyip gidecek sandım. Çünkü oyunda öyle yapıyor hayalet kapıyı bir açtı, Ben bir korktum :D. Bir besmele çektim saldırdım üstüne sonra uyandım. Sabah arkadaşlarımla konuşunca da gül gül öldük. Kısaca efendim oyun çok korku oynamamak lazım. İyi forumlar :D.

Sanırım sizlere söyleyebileceğim bu :D

Dosya Ekleri

• sad.PNG
    sad.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı