En hüzünlü ilkokul anınız nedir?

391065

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2020
Mesajlar
5.249
Çözümler
63
En hüzünlü ilkokul anılarınızı yazabilirsiniz.

- Odun ve kömür parasını ödeyemediğim için soğuk havada 2 ders ayakta bekletilmiştim.
- İlk gelen sınıf öğretmenimin kızını teneffüste düşürmüştüm. Onun kızı olduğunu anladığımda paydos olana kadar korkudan masayı tırmalamıştım.
- Saçım biraz uzadı diye o kadar öğrencinin önünde öğretmen kafamda otoyol açmıştı.
 
Arkadaşlarım toplanıp, havaya kaldırıp beni çöpe atmışlardı. Çok kötü kokmuştum, okuldakilere rezil olmuştum. Birde o zamanlar küçüğüm, bu gibi durumlarda çok utanıyordum.

Öylesine eğlendiğimizi sanıyordum ki, beni tuzağa çektiklerini ancak gülerek ve çöpe bakarak koşarlarken anlayabildim. Artık çok geçti, sütlü çöpe fırlatmışlardı. Sırtımdan bıçaklanmıştım. :D
 
Son düzenleme:
O dönem aslında çok şey yaşamıştım, ama şimdi kesinlikle dert olmadıklarını ve hocalara iki laf söyleyerek durumdan kurtulabileceğimi varsayıyorum. Ama ilkokul aklı işte, ne dense ciddiye alıyorsun çünkü neyin ne olduğunu ayırt edebilecek zihinsel bir durumda değilsin.
 
Sırf bi' ödevi yapmadım diye hocam tüm sınıfın önünde beni çok pis rezil etti ve 30+ kişinin önünde ders boyunca ağlamama sebep olmuştu. Kendisine selamlarımı iletiyorum, bir daha umarım karşılaşmayız.
 
Sınıf kavgası oldu. Dayak yedim. Hocamıza söyledik gidin o sınıfın hocasına anlatın derdinizi dedi, ders ortasında gittik hocam bu öğrenciler böyle böyle yaptı dedik. Öğrencilerden biri beni gösterip bu bize küfür etti dedi. Hoca ne küfür etti kulağıma söyle falan dedi çocuk söyledi. Hoca da inandı yolladı bizi. Oysaki çocuk boğazımı sıkıyordu, o an küfür etmem zor olsa gerek. Zaten etmedim de. İftiraya uğradık ve üstüne dayak yediğimizle kaldık. Hocamızın üstümüzde hakkı var ama bizi savunmamasını unutmam.
 

Geri
Yukarı