En iyi forum Technopat Sosyal

Ben bu forumun disiplinini seviyorum.

Her mesaj okunuyor rapor sistemi ile anında sakıncalı bir şey varsa kaldırılıyor.

Bu diğer forumlarda da var evet ama burada yazım kuralları vs. gibi katı kurallar olduğundan moderatörlere daha çok yük düşüyor.

Yazım kuralları en iyi özelliği forumun çok düzenli kalmasıni sağlıyor.

Üyelere gelirsek burası yarı yarıya diyelim.
Sevdiğim var sevmediğim var.

Oh be rahatladım...
Şöyle bir konu arıyordum.
 
Ne bu, yönetime yaranma konusu falan mı? Konusu açıldığında şu kötü bu kötü dersiniz. Bazen de bunu dersiniz. Bunu herkes için demiyorum. Neyse daha yazmıyım konu büyür hiç uğraşamam.
Yönetime de laf atıyorum gibi anlaşılmasın öyle bir şey yaptığım yok.
 
Merhabalar bugün sizlere benim açımdan en iyi forum olarak görülen Technopat Sosyal'in neden en iyi forum olduğundan bahsedeceğim. İnternet aleminde birçok forum var ünlüsü de var ünsüzü de... Ad vermeyeyim birçok foruma üyeyim ve aralarında en aktif kullandığım Technopat Sosyal. Bilgisayar ile ilgili bir sıkıntım olduğunda hemen Technopat Sosyal'e atlıyorum. Diğer forumlarda çok boş konular olabiliyor mesela Türkiye'nin en eski forumlarından olan "X" forumu. Fakat Technopat Sosyal üyeleri ile bir samimiyet gerçekleştiriyor ve açtığınız konuda bahsettiğiniz sorun saatler içerisinde çözüme kavuşabiliyor. Technopat Sosyal yetkilileri ve üyeleri hep birlikte burayı benimsiyorlar ve boş konuşmaktan ziyade forum kısmında açıklanan sorunların çözüme kavuşması için uğraşıyorlar. İşte Technopat Sosyal'in en sevdiğim kısmı da bu... Bu arada son olarak söylemek istediğim şey: Technopat Sosyal'i arkadaşım sayesinde öğrendim ve çok sevdim!

Technopat Sosyal en iyi forum sitesi değil. 🙂 Eleştirilecek yönleri var ve en insanı bıktıranı imla kurallarına uymayınca ceza alıp bir süre mesaj yazamama olayı. Acil bir sorununuz var biri konunuza mesaj atıyor ama "noktadan sonra boşluk bırakmadığınız için ceza" uyarısı alıp bir şey yazamıyorsunuz. O yüzden kesinlikle en iyi değil, mümkün olamaz. 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acil bir sorununuz var biri konunuza mesaj atıyor ama "noktadan sonra boşluk bırakmadığınız için ceza" uyarısı alıp birşey yazamıyorsunuz.
''Bir şey'' ayrı olacaktı 😇

Burayı çok seviyorum, her gün yeni şeyler öğreniyorum. Konu ve blog açabilmenin yanında bir de kendi duvarında paylaşım yapabilme imkanı olsa çok hoşuma giderdi açıkçası.
 

Geri
Yukarı