En utanç verici anınız ne?

Alitasbasi67

Decapat
Katılım
22 Ağustos 2018
Mesajlar
463
Çözümler
1
En utanç verici anım, söyleyemeyeceğim kadar utanç verici. Fakat ondan sonraki şeylerden birini söyleyebilirim, sınıfta şarkı söylemiştim. Çok utanç vericiydi, çocukluk anıları...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfta akıllı tahtayı kullanırken Technopat'ta birisine sinirlenmiş ve akıllı tahtaya el hareketi çekmiştim. O sırada bizim hoca da kapının camından bakıyordu. Hocayı gördüm ve "Eyvah, ben kesin bittim!" dedim içimden.

Dersin sonunda müdür yardımcısının (müdür yardımcısı yok) odasına aldı ve dedi ki: "Oğlum sen ne hıyar adamsın lan! Herkesten beklerdim, bi' senden beklemezdim. Hatta yanlış görüp görmediğimden şüpheleniyorum."

Öyle bir utandım ki...
 
Yıllar önce, o zamanki kız arkadaşımla birlikte Muğla Akyaka'ya gitmiştik. Şansa o sıra da kendisi üşütmüş, ben de iyilik olsun diye çorba yapayım da içsin demiştim.
Her markette bulunan 10 dk pişim süreli çorbalardan aldım, iki gözlü elektrikli ocakta yapmaya başladım. Çorbayı karıştırıyorum, karıştırıyorum olmuyor 10-15-20 dk oldu ben hâlâ karıştırıyorum su gibi bir türlü yoğunlaşmıyor. Hayır ocak bozuk desem elim hayvan gibi yanıyor sıcaktan ama çorbada tık yok. Aradan yarım saat, kırk dakika geçince kız arkadaşım bakmaya geldi ve o an anladı ki çorbayı ocağın yanlış gözüne koymuşum.
O an çok rezil olduğumu hissetmiştim ama çok da gülmüştüm. Güzel günlerdi.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu şarkıyı ilkokul 3 veya 4'teyken arkadaşıma atarken yanlışlıkla sınıf öğretmenime atmıştım. Sadece böyle olsa iyiydi. Videosunda kızlar dans ediyordu. Tabi küçüktüm sadece müzik için kafama göre bir tanesini seçip dinliyordum :)
 
Ortaokulda düzgün flüt çalamazdım, güzel çalanları hep kıskanırdım. Sınav anında da neden bilinmez ama utanırdım yapamadığım için. Müzikle alakam o yıllarda kesildi, hoca da sevimsizin tekiydi zaten. Çok daha fazla utanç verici anım var ancak bunu anlatasım geldi. :D
 
Çocukken arkadaşlarla bisiklet yarışı falan yapıyorduk. Parkta millete hava atalım diye bisikletin önünü kaldırarak süreyim dedim. Yapmaz olaydım önünü kaldırayım derken tepe üstü gittim :) rezil olduk millete :)
2-3 kere o şekilde düştüm insanların içinde :D. İlk düştüğümde koltuğu tamamen kırmıştım, ikincisinde yeni aldığım bisikletin yine koltuğu zarar görmüştü.
 

Geri
Yukarı