En utanç verici anınız

Ben 2. sınıfta okulda lavobaya falan gitmezdim korkardım. Bir gün büyükten geldi ben de dayanamayıp altıma yaptım...annem falan gelmişti eve götürmeye offf hatırladım gene.

Hocam yemin ederim benim de 2. sınıfta lavaboda cin var demişlerdi ilkokulun sonuna kadar oraya gitmemiştim bir kere ucu ucuna biraz yapmıştım o da eve varınca.
 
Hangisini anlatsam bilmiyorum hayatım utanç verici anlarla geçti. En kötüsü Babamla sinemaya gitmişiz önümde sınıfta sevdiğim kız var meğer babam da yanına muzdur cipsdir ne varsa getirmiş sinemaya sofra kuracak sanarsın görsen ulan cipsleri çatır çatır yiyor muz yiyor muzun kokusu salonu kapladı falan yerin dibine girmiştim.
Ulan şimdi tekrar aklıma geldi hangi insan sinemaya muzla gider. Baba ya. İlkokul 2.sınıfta olmuştu bu olay daha da babamla sinemaya gitmedim şu zamana kadar :D
 
Ablama masterbasyon yaparken yakalanmıştım. Bir keresin de komşumuzun kızı yardım amaçlı evi süpürürken öf öf demiştim. (duydu bu arada)
Lise 1 de matematik hocamın Pop!_OS'una o kadar odaklanmışım ki, kafasını çevirmiş bana bakıyor. Bunu fark etmedim bile. Gelip yanıma 20 tane eksi atmıştı.
Az attınız falan deyip dalga geçmiştim.
 
Bende bı tane daha soylim ilk okulda servis ile dönerken çok sıkıştım inmeme çok vardı koltuğa tam bir tuvalet gibi işemistim o gün öyle bir utandım ki bi sonraki akşam kendi aralarında acaba su mu döküldü diye konustukalrini duymuştum her yıl bir kez aklıma gelir
 
Bende bir tane daha söyleyeyim ilk okulda servis ile dönerken çok sıkıştım inmeme çok vardı koltuğa tam bir tuvalet gibi işemistim o gün öyle bir utandım ki bir sonraki akşam kendi aralarında acaba su mu döküldü diye konustukalrini duymuştum her yıl bir kez aklıma gelir.

Su mu dökülmüş diye konuşuyorlar mıydı gerçekten :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Su mu dökülmüş diye konuşuyorlar mıydı gerçekten :D

Hostes ile servisci konuşuyordu o koltuğa bir daha oturmadım servis ortası sol koltuk metrobüs olsun minibüs olsun otobüs olsun orta sol koltuğa hiçbir zaman oturmam o koltuğun önü olur arkası olur yanı olur ama orta sol koltuk asla olmaz olamaz
Arkadaşa n*h çektikten sonra arkamdan biri olduğunu farkedip daha suratını görmeden aynı hareketi yapmıştım malum o kişide kursun müdürü..
Ve kursdan atıldınız
 

Yeni konular

Geri
Yukarı