En utanç verici anınız

Derste retro DOOM'lardan birini oynuyordum. Hoca herkesin mikrofonunu açmış. Ben de o sırada son bossu geçmeye çalışıyordum ama geçemiyordum. Aniden "İbne, şerefsiz pislik. Ben senin taa ****! Yeter lan!" diye bağırmıştım. Hoca sonra benim mikrofonumu kapatmış. Tabii ben bunu arkadaşlarımdan öğrendim.
Lise 1 de matematik hocamın Pop!_OS'una o kadar odaklanmışım ki, kafasını çevirmiş bana bakıyor. Bunu fark etmedim bile. Gelip yanıma 20 tane eksi atmıştı.
Az attınız falan deyip dalga geçmiştim.
Hocanızın Pop!_OS'unda ne vardı acaba o kadar bakılacak :D
 
Hocanızın Pop!_OS'unda ne vardı acaba o kadar bakılacak :D
Pop OS Linux - Nueva Distribucion | #Linux #CodigoLibre # ...
 
Geçen ramazan 4 saat uyuduktan sonra sahur yaptım. Sonrasında başladım derse ve saat 12'de canlı dersim başladı. Benim de uykum vardı kameram açıkken bi' elime yaslanayım dedim. Sonra uyuyakalmışım ve hoca da fotoğrafını çekmiş. Uyurken hoca uyandırdı seslenerek, o sırada bayağı utandım.

En sevdiğim hocalardandı.

Bir de 4. sınıfta arkamı dönmüş yerde şişe çeviriyordum. Tüm sınıf güldü bende ne var diye bi' baktım arkamda hoca. Beni çok seviyordu birde :p
 
Mahalle maçlarındayız 8'e 8 oynuyoruz 100 dakika sürüyor maçlar genelde. İşte maçın ilk kısmındayız yarım saat olmuş daha mola vermedik. Sonra kızlar falan geldi bakıyor benim bir arkadaşım var adı Samet bir tane de kızı seviyor. Çocuk kaleci (ama iyi tutuyor) sonra ara verdik o oyun devam ediyor sanıp kaleden şut çekip gool diye seviniyordu (biz alandan yeni yeni çıkıyorduk.)


Bir de @ChaosBoost var. 2. Sınıftaydık aynı sınıftayız hoca ceza vermişti konuşuyoruz diye ayrı oturuyoruz. Eve gittik sonra balkondan aşağıya su döktü su da kel kafalı bir adama gelmiş adam yukarı bakıyor. Biz de haliyle biraz korktuk geçtik içeri.
 

Geri
Yukarı