Hocam filamentle alakası olduğunu zannetmiyorum. Porima beyaz ve siyah filament kullanıyorum ve şu ana kadar onlarca saat sorunsuz baskı aldım aynı filament ile. Sorunu önce sesden anladım sonra sebebine bakmak için baskıya bakınca sizinkiyle aynı sorun olduğunu gördüm. Bunun akış (hotend) ile alakalı bir sorun olabileceğini söyleyenler var. Benim de aklıma ya hotend ya da Nozzle'ın modele yakın olması geliyor. Siz bu ikisi hakkında bir şeyler yaptınız mı? Ben Hotendi temizleyip akış da bir sorun var mı ona bakacağım sonra da nozzle iğnesi ile Nozzle'ı temizlerim. Bu şekilde denemeyi düşünüyorum.
Bu arada farklı filamentler ile aynı baskıyı mı almaya çalıştınız farklı bir model mi bastınız? Soramamın sebebi bu sorun olduktan sonra Spotify anahtarlığı bastım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Belki bazı filament ile sorunla karşılaşıp bazısında karşılaşmama sebebiniz budur. Sorun her modelde kendini göstermiyor.
@Siyah Martı Hocam bu sorunu İngilizce olarak aratmak için hangi anahtar kelimeleri kullanmalıyım, bir fikriniz var mı? Sorun çok popüler olmadığı için ne yazsam bilemedim.