Epic Games > Steam

İkisini de kullanıyorum, hangisi ucuzsa ordan alıyorum. Bazı arkadaşlar amaca değil servise para verme taraftarı herkesin kendi tercihi. Sonuçta dışardan bi kahve alıp evde de içebilirsiniz, aynı kahveyi starbucks'da daha afilli bi bardakta sıra bekleyerek de alabilirsiniz. Aynı tartışma yıllardır apple ve android çatısında da yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Bundan önce android kullanıyordum şu an apple kullanıyorum hangisi işime gelirse o yani kısaca. Ben yararcı bi insanım, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilecek bir konu.

Bana göre Steam her bakımdan Epic Games'den çok daha iyi sırf bedava oyun verip sağlam indirim yapıyor diye doğru düzgün bir arayüzü bile olmayan Epic Games Store'a Steam'den daha iyi demek çok saçma geliyor bana

Bana göre Steam her bakımdan Epic Games'den çok daha iyi sırf bedava oyun verip sağlam indirim yapıyor diye doğru düzgün bir arayüzü bile olmayan Epic Games Store'a Steam'den daha iyi demek çok saçma geliyor bana
"Daha iyi" kavramını neye göre tanımladığınıza göre değişir bu. Hangisinin verdiği hizmet ve arayüz daha iyi -> steam>epic
Hangisi daha iyi indirimler yapıyor-> epic>steam.
Hangisi işinize geliyorsa onu kullanın bence. Bu firmalar sürekli yarış halinde olacak ki sonunda en son tüketici yarar sağlasın. Karşılaştırıp fan boyluk yapmaya çok gerek yok bence. (Bunu buradaki arkadaşlar için söylemiyorum sözüm meclisten dışarı. Bazıları var sanki steam babasının şirketiymiş gibi savunuyor. Aynısı epic tarafı için de geçerli)

Steam'in sunmuş olduğu servis hizmeti daha kaliteli. Oyun alacağım zaman Steam'den satın alırım. Ücretsiz oyunları da Epic Games'den alırım. Ücretsiz oyunlar olmasa Epic Games'in suratına kimse bakmaz. :)
Şuan Metro Exodus 25-30 TL'ye almak mümkün. "Beleş oyun olmasa yüzüne bakmazlarmış" falan hikaye :D

Steam kur oranını sabitliyor, mükemmel bir arayüzü ve topluluğu var. Epic Games sadece verdiği bedava oyunlar ile ayakta ki bence bu bile yetmiyor Steam'i geçmesi için. Steam'de profiliniz oluşturabilir ve çok daha fazla oyuna erişim sağlayabilirsiniz. Epic Games'i şahsım adına konuşayım: Bir tek Fortnite girmek için kullanıyorum. Bir de geçenlerde verdiği 60 TL'lik indirim kuponuyla 28.40 TL'ye Watch Dogs: Legion aldım o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı