Epic Games > Steam

Paramın yettiği oyunları steam üzerinden, pahalı veya kötü eleştirilen oyunları ya crackli indiriyorum ya da Epic Games üzerinden alıyorum. Epic Games bedava oyun veriyor eyvallah, fiyatları da ucuz eyvallah ama o launcher ve arayüz ile steami geçmesi uzun zaman alır. Genel anlamda Steam'i tercih ediyorum.

Hocam kusura bakmayın da açık konuşayım, ücretsiz oyunlar haricinde kimse Epic Games'in yüzüne bakmaz.

Hatasız ve hoş launcher.
Pazar, atölye sistemi vb. Steam'i kat kat öne çıkarır.

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın da açık konuşayım, ücretsiz oyunlar haricinde kimse Epic Games'in yüzüne bakmaz.

Steam'de ki dolar kur sabiti.
Hatasız ve hoş Launcher.

Kurun sabitlendiğini lütfen kanıtlayınız. Kim söylemiş hiçbir fikrim yok ama kur sabit değil ve bunu söylemekten bıktım usandım. Steam üzerinden dolar ile alışveriş yaptığımda (TL ile alıyorum ama fiyatlandırma dolar üzerinden) haliyle güncel kurdan ücreti kesiyor. Ve bunu her alışverişinde gördüm. Lütfen artık kur sabit demeyiniz.

Sabit ise kanıt gösteriniz. Ben sabit olmadığına dair savunduğum satın almalarını gösterebilirim.

Steam'de ki dolar kur sabiti.
Hatasız ve hoş launcher.
Şahsen bana Epic Games'den oyun oynarken orijinalmiş gibi gelmiyor. Korsan indirmişim gibi geliyor.

Steam'de dolar kuru sabiti diye bir sistem yok, önerilen kur var.

İki servisin de son indirim sezonlarına bakarsak Epic'in daha kullanıcı dostu olduğunu görüyoruz. Artık parasının kıymeti olan herkes için bu böyledir bence. Epic Games > Steam

Bence de daha iyi. Ayrıca çoğu oyun Steam ile aynı fiyatta ve aynı indirimlerle geliyor. Tek sıkıntısı hala mağazasında Steam'e göre daha az oyunlar var. Arayüz konusunda Steam ile aynı hıza 1 saniyede açılıyor bende. Bunun dışında pahalı oyunları ücretsiz verdi ve yılda 2-3 kere kupon vererek oyuncuların yüzünü güldürdü. Tema olarak Steam daha iyi. Topluluk olsun pazar olsun profil özelleştirme vb. Epic bunlardan gitmeyecek gibi. Daha değişik bir şey deniyorlar. Gerçi adamların parayla derdi yok Fortnite yumurtluyor parayı zaten 😄. Can sıkıntısından veriyorlar beleş.
Şahsen bana Epic Games'den oyun oynarken orijinalmiş gibi gelmiyor. Korsan indirmişim gibi geliyor.

Steam'de dolar kuru sabiti diye bir sistem yok, önerilen kur var.

Aynen Steam'den 2.5dolar sabit kur ama buna uyup uymamak oyun yayıncılarının elinde olan bir şey. Yoksa Forspoken'ı 300TL'ye falan alıyor olurduk.
Bence Steam'e rakip gelmesi lazımdı ya. Tekel olmak kötü.

Epic gsmes e daha yeni sepet ozelligi geldi Steam de ise coktan vardi Epic'in bedevalari olmazsa Epic bana gore hiç ama herkesin fikri kendisine aittir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı