Epic Games > Steam

Epic Games düzgün bir program arayüzü ve kullancı profili sunmadığı sürece bu piyasada tu-tu-na-maz.
Ben kendim de Epic Games kullanıyorum ancak arayüzündeki donmalar, kasmalar ve internet yok gibi hatalar düzeltilmedikçe ve kişiselleştirilebilir bir oyuncu profili getirilmedikçe bir cacık olmaz. :)

Bir moderatör bile böylesine yanlış bir bilgiyi getiriyorsa gündeme :D Steam değil fiyatları sabitleyen. Bilginize. Tüm dünyaya duyurulur. Teşekkürler.
Bak güzel arkadaşım benim, bazı oyun şirketleri TL'yi takip etmiyor. Steam'e veriyor, Steam bunu şu kadar birime çıkaralım diyor ve piyasaya olağandan çok daha düşük fiyattan çıkıyor. Anladın mı?

Bir moderatör bile böylesine yanlış bir bilgiyi getiriyorsa gündeme :D Steam değil fiyatları sabitleyen. Bilginize. Tüm dünyaya duyurulur. Teşekkürler.

Steam kendi bünyesinde çalıştırdığı şirketlere fiyat sabitletir, diğer oyunlarda ise kuru 1,25 ile 3 TL arasına denk getirecek bir şekilde teklif yapar. Bağımsız ve küçük oyun yapımcıları "koskoca Steam yapımcıları benden iyi mi bilecek?" dediği için ve kendi bünyesinde kurları araştıracak çalışanları olmadığı için kabul etmeyi tercih ediyor ancak büyük oyun yapımcıları kendi bünyesinde kurları araştıracak çalışanları barındırdığı için Steam'in teklifine uymaz ve kendi fiyatını koyar. Yanlış bir bilgi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir moderatör bile böylesine yanlış bir bilgiyi getiriyorsa gündeme :D Steam değil fiyatları sabitleyen, bilginize. Tüm dünyaya duyurulur. Teşekkürler.
Moderatör insan değil mi hata yapamaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı