Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

Anlamadığım bir kısım var Aula F75'i alırken de vergi ödemiştik ve 27 euro limitinden aşağıdaydı ürün bunda nasıl vergi çıkmayacak? Daha yeni Amazon Amerika'dan 1000 TL baz fiyatlı bir ürün aldım ve vergisini önden ödedim kafam karıştı açıklayabilecek var mı?
30 dolar altına gümrük vergisi yok ben yazdırmaya çalışacağım bakalım umarım başarırım 32 değil de 29.99 yazmak zor olmasa gerek umarım yaparlar ki bence yaparlar.

Gümrük olayını faturaya düşük gireceklerini söylüyorlar, ancak distribütör olarak kendileri seçmiyor YunExpress seçiyor. Palexpress ve İmile ise sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama en mantıklısı palexpress bence.

Bunca zamandır birçok kişi ile aldık falan vergi ödeyen görmedim ancak garantisini veremem.

Güncelleme: Dün sabah 1 gibi bilet gönderdim bana 5 gibi dönüt sağladılar ve yazdıkları şey şu oldu; 1- faturanıza 20 dolar yazıyoruz 2-YunExpress ile gönderiyoruz direkt yardımcı oldular. 2 saat sonra da kargoya verdiler: Burada vergi (unpaid) olarak görünüyor acaba 30 dolar altında olduğu için direkt vergisiz geçer mi ? geçmez mi ? onu da gelince göreceğiz hayırlısı bakalım şaşırt bizi Yunexpresss :D

Dosya Ekleri

• 1750368223868.png
    1750368223868.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 95
@Toprakkc hocam ne yazdınız bana da atabilme şansınız var mıdır?

Dediğim gibi ürünü 30 dolardan aşağı çıkarmasını istedim gümrükten geçmeyeceğini araya gidebileceğini söyledim. Bir de kargo firmasını istedim direkt tamam dediler ilk postadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
1300'e daha iyisini göster o zaman bizlere :D
CIDOO Nebula stokları dün vardı yenileniyor.

CIDOO Nebula stokları dün vardı yenileniyor.

:D Cidonun iyi olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten satmak istesen zor satabileceğin bir ürün

Technopat Haberler

Geri
Yukarı