Şerefsizler fiyatı da düşük göstermemişler vergi 180 lira çıktı.çinli’ye güven olmaz abi tuttuğu zaman affetmezEki Görüntüle 1608558
Bana da pembeyi koymuşlar ama zaten onu istiyordum, çok iyi oldu.
180 lira vergi normal hocam.Şerefsizler fiyatı da düşük göstermemişler vergi 180 lira çıktı.çinli’ye güven olmaz abi tuttuğu zaman affetmez
40 dolara almışız, 80lik klavye gelmiş, 10 dolar vergi ödemişsiniz, 50 dolara gelmiş, 30 karınız var? Bluetooth + Wired + Hotswap? Neyi bu kadar kötü ki.Şerefsizler fiyatı da düşük göstermemişler vergi 180 lira çıktı.çinli’ye güven olmaz abi tuttuğu zaman affetmez
Bu mail kargolandıktan kaç gün sonra geldi? Ben de aldım ama kargo için 70 gün beklemekten korkuyorum.ya mail geldi ürünün bilgisini de yazmışlar bana pempe olanı koymuşlar şaka gibi kullanmayacagım tek ürün oydu :S
Eki Görüntüle 1608050
10 gün sonra falanBu mail kargolandıktan kaç gün sonra geldi? Ben de aldım ama kargo için 70 gün beklemekten korkuyorum.
valla pembeyi kullanamam direkt satıyorum ben 1200 e buldum bile müşteriEki Görüntüle 1609917
Mail daha yeni geldi, bana da aynı klavyeyi yollamışlar fakat kodundan anladığım kadarıyla bana pembesi değil mavisi gelmiş. Renkten kurtardım gibi duruyor![]()
Kargosu kaç gün sürdü?Klavyem geldi, hemen modluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.