Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?" sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: "Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye'deyim."
Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.
Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Bu bir gerizekalılık belirtisidir. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.
Normalde siyaset tartışmasak bu arkadaşa siz de laf atacaksınız. Adım gibi eminim. Çünkü adam beni aşağılıyor (pek de umurumda değil açıkçası) ama aynı partinin mensubu olduğunuz için birbirinizi savunuyorsunuz onun haksız olduğunu bilsen bile. Sadece şu örnek muhattaba almamak için yeterli. Hadi iyi günler.
Maalesef yeğenim.
Yok efendim neymiş ekonomi kötüymüş, peh!
Her evin önünde araba var, elinde kaç milyarlık telefon var hala konuşuyor ya. Şükretmek lazım.
Şu zihiniyetteki insanlardan o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam.Boşver diyorum her seferinde mal olmalısın yani anlamamak için sana da yazacaktım boşver kardeşim diye yok yani bunlar anlamıyor