Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?" sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: "Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye'deyim."
Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.Süründen ayrıldın galiba?
Kardeşim iman bitmiş iman! İnsanımızda Allah inancı kalmamış. Gençlerimiz azıcık namaz kılsalar her şey daha iyi olacak.Reis işte yaaa.
Farkını koydu ortaya.
Zamanı gelince aşırı ciddi de oluyor, aşırı komik de oluyor.
İşte krrrraaalll diye buna derim.
Tabii siz hainler anlamazsınız reisin değerini.
Başka partiler insanların beynini öyle yıkıyorlar işte.Kardeşim iman bitmiş iman! İnsanımızda Allah inancı kalmamış. Gençlerimiz azıcık namaz kılsalar her şey daha iyi olacak.
Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Bu bir gerizekalılık belirtisidir. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.
Şükret, yemek yok mu? Şükret. Telefon yok mu? Şükret. Nefes alabiliyor musun? Alamayanlar var, şükret.Kardeşim iman bitmiş iman! İnsanımızda Allah inancı kalmamış. Gençlerimiz azıcık namaz kılsalar her şey daha iyi olacak.
Ben bu düşünceye saygı duymam.Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren.
Maalesef yeğenim.Başka partiler insanların beynini öyle yıkıyorlar işte.
Şu zihiniyetteki insanlardan o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam.Boşver diyorum her seferinde mal olmalısın yani anlamamak için sana da yazacaktım boşver kardeşim diye yok yani bunlar anlamıyorŞu konuya isim verip, siyaseti sokup,"at gözlüklerini çıkarıp doğruyu görün" diyen birinin bana geri zekalı demesi ne kadar ironik, değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.