Erdoğan "En kötü ihtimalle Türkiye'deyim."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?" sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: "Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye'deyim."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süründen ayrıldın galiba?
Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.

Reis işte yaaa.

Farkını koydu ortaya.

Zamanı gelince aşırı ciddi de oluyor, aşırı komik de oluyor.

İşte krrrraaalll diye buna derim.

Tabii siz hainler anlamazsınız reisin değerini.
Kardeşim iman bitmiş iman! İnsanımızda Allah inancı kalmamış. Gençlerimiz azıcık namaz kılsalar her şey daha iyi olacak.

Bak işte senin düşüncen bu. Kendi düşüncene uymayanları aşağılıyorsun. Bu bir gerizekalılık belirtisidir. Doktora görünmeni tavsiye ederim. Öncelikle farklı görüşteki insanların görüşlerine saygı duymayı öğren, ayrıca ben senin arkadaşın falan da değilim. Tanımadığın insanlarla aşağılayıcı konuşmamalısın.

Şu konuya isim verip, siyaseti sokup,"at gözlüklerini çıkarıp doğruyu görün" diyen birinin bana geri zekalı demesi ne kadar ironik, değil mi?

Normalde siyaset tartışmasak bu arkadaşa siz de laf atacaksınız. Adım gibi eminim. Çünkü adam beni aşağılıyor (pek de umurumda değil açıkçası) ama aynı partinin mensubu olduğunuz için birbirinizi savunuyorsunuz onun haksız olduğunu bilsen bile. Sadece şu örnek muhattaba almamak için yeterli. Hadi iyi günler.

Şu konuya isim verip, siyaseti sokup,"at gözlüklerini çıkarıp doğruyu görün" diyen birinin bana geri zekalı demesi ne kadar ironik, değil mi?
Şu zihiniyetteki insanlardan o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam.Boşver diyorum her seferinde mal olmalısın yani anlamamak için sana da yazacaktım boşver kardeşim diye yok yani bunlar anlamıyor

OHHHHHHHHHH AHHHHHHHHH

Uygunsuz üslup dan ban kokuları geliyor.

Konu ile ilgili: Bunu diyenin CumhurBaşkanı olması kötü oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı