Erdoğan: Suriyelilere 240 bin yeni ev yapacağız

Yada benim ultra bir fikrim var...
Bütün bu suriyelileri toplayıp onlara ülkemizde bir şehir yapalım. Şehrin 4 bir yanınada onlara chernobil'i yapan firmayla anlaşıp Nüükleer tesis yaptıralım.
Patlarsa bütün radyasyonu emerler.
Patlamazsa ülkenin bütün elektrik faturaları düşer.
Alkışa gerek yok...
 
Erdoğan: "Suriye'nin kuzeyinde 250 bin briket ev yapmayı planlıyoruz. AFAD'ımızla beraber yapıyoruz. Şu ana kadar 100 bine yakın konutu bitirdik"
Ve daha önemlisi bu evlerin uluslar arası destekle değil Türkiye'nin kendi parasıyla yapıldığını söyledi Cumhurbaşkanı. "Uluslararası destek şu ana kadar yok. Ama onlara sorarsan var."

Ev yapmasak gitmiyorlar yapmaya kalksak parası bizden çıkıyor. Bu nasıl bir iş arkadaş?
Eki Görüntüle 1464007
Kaynak
Cevap vermek istemiyorum.
 
Seneyi iple çekiyorum, ölmezsek.
 
Fazla merhamet vatana ihanet başka bir şey demiyorum daha biz ev alamıyoruz türkler dışında bütün milletlerin Türkiye evi var türkler dışında herkese yardım ediyor türkiyem maşallah arabi, almanı, suriyelisi, fransızı gurbetçisi köşeye attıkları parayla burada ev araba alıyorlar biz bir linea alacaz diye kredi üstüne kredi çekelim vatandaşlıktan çıkıp Suriye vatandaşlığı mı alsam ne vergi ödüyorlar ne bir şey bedava ev araba yemek oh.
 
Bu briket ev işini mantıklı bulmuyorum.

Bu tarz dandik bir ev vaadi ile kimse geri dönmez. :(
Seçim hazırlığı ötesi değil.
Sığınmacının eline parasını verip sınır dışı edeceksin veya adam akıllı bir plan ile tampon bölge oluşturması için yerleşim alanı hazırlayacaksın.
 

Geri
Yukarı