Erdoğan: Suriyelileri göndermeyeceğiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi gençlerine yatıracağın parayı düzensiz göçmenlere yatırıyor çünkü potansiyel oy kapısı.

Siyasiler, her türlü değeri oy amaçlı kullanıyor. Mv'ler halka hesap vermeli. Genel başkana hesap verdiği sürece halkı düşünmeyeceklerdir.

Senin asgari ücret veya daha üzerine çalışacağın işi ucuza yapıyorlar. Hem senin işinden ediyorlar hem de vergiden kaçıyorlar.

Bahsi geçen meslekler arasında mühendislikten tut tıp branşlarına kadar var. Akıl almaz bir şekilde yayılıyorlar. Sırf oy için...

Kısacası geleceğini satıyorsun sence buna değer mi? Bu kadar çok seviyorsanız evinizde ağırlayabilirsiniz.

Ben evlatlarımın hak yiyerek bir noktaya gelmiş düzensiz göçmenlere emanet etmek istemiyorum. Sen istiyor musun?

Dinleri veya ırkının ne olduğunun önemi yok. Düzensiz göçmenler ve vatandaşlık alanlar tespit edilip ülkelerine gönderilmeli...

Tamam ben onları haklı buluyorum ayrıca suçlularını göndersek yeter. Ayrıca artık şu tek millet bırakın.

Tek bir coğrafyadan milyonlarca mülteci girişi oldu, ülkenin 10/1 gibi bir oran mülteci dolu.
Bu arkadaşlar sınırdan geçerken Hatay ve çevresini gösterip bizim toprağımız diyecek kadar küstahlar.

30 yıl içinde tavşan gibi üreyip ayaklanmayacaklarını garanti ediyor musunuz? Bir tane daha kanlı terör örgütüne bu denli sıcak bakan sizi alkışlıyorum. Olayın ciddiyetinin gram farkında değilsiniz(üstü kapalı başkasına söylüyorum, alınmayın).

Bir insan nankör olmamalı!
Tamam ben onları haklı buluyorum ayrıca suçlularını göndersek yeter. Ayrıca artık şu tek millet bırakın.
Hayır hepsi gitmeli! Hepsi potansiyel olarak suç makinası.

Sabah kahvaltılarını mermiyle yapan insanlar sence suç işlemekten kendilerini alı koyarlar mı?

Ölsün, ölecekse vatanı için ölecek. Boş bir sebeple ölmeyecek. Kimse Suriye gibi bir yere nüükler atmaz merak etme silahla işgal edilebilecek yer.

Rahatçada atarlar ayrıca sen savaşta akrabalarını kaybetsen ne hissedersin? Baban amcan ölmüş ağlarsın o çocuklarda bunu yaşamak zorunda değiller.

Muhalefet yanlısı olmayanı iktidar taraflısı zannediyorlar... Kötünün iyisi olsun diyerek kaos ile gelen kaos ile gidiyor, yeni nesil ise bu insanları 3-5 konuşma yaptı diye arşa çıkardılar. : )
Bu konuşmalar ile de çıkarsınlar :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Beğen
İfadeler: T21
@Ulunay parantez içini görmeseydim "bana mı giydiyorsun birader?" diyecektim. 😂

Yakın geçmişte kayıp silah haberleri de yapılmıştı, seçimlerden sonra büyük olaylar yaşanacak gibi görünüyor.

"Ayrıca suçluları göndersek yeter"😀 Tamam ozaman hepimiz toplanıyoruz suçlu olanları ayıklamaya başlıyoruz ve hepsini ülkeden atıyoruz. Ah! pardon. Gerideki suçlu potansiyeli olan milyonlarca erkeği ve çocukları unuttum.

Rahatçada atarlar ayrıca sen savaşta akrabalarını kaybetsen ne hissedersin? Baban amcan ölmüş ağlarsın o çocuklarda bunu yaşamak zorunda değiller.

Elin arap toprağına kim nüükler atacak, atsalar şimdiye Ukrayna gibi bir devlete atarlardı. Ayrıca Amcam ve Babam ülkesini korumak için şehit olduysa. Ben bunla üzülmek yerine gurur duyarım. Gerekirse yaşayacaklar, gerekirse ölecekler, gerekirse vuracaklar ama ülkelerinden kaçmayacaklar.

Ona bakarsan birçok kişi çoğu şeyi yaşamak zorunda değil. Burada tamamen olayın içine kader giriyor. Maalesef bunu yaşayacaklar. Eğer onlar o duyguyu yaşamazsa, benim torunlarım yaşamak zorunda kalacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı