Erzurum fazla şişirilmedi mi?

Merhabalar bu konuyu açma sebebim Erzurum adlı Türk oyununun fazla şişirilmesi ve gerçek anlamda çiftlik oyun (çiftlik bank) olması. Yayıncılara 2 Key atıp insanlara iyi oyunmuş gibi gösteriyorlar açıkçası ben bunun dolandırıcılıktan farkının olmadığını düşünüyorum. Oyun zaten dümdüz fikir oynanış yapısal olarak The Long Dark'ın aynısı.
Bu esinlenmek sayılmıyor yani gerçekten 2 oyundan anlamayan dilenci yayıncıya burada özellikle kitlesinin çoğunluğu kendisi de dahil olmak üzere oyunlardan anlamayan 12-15 yaş arası kız çocuklardan oluşan "pquenn" adlı yayıncımız büyük bir faktör. Üstüne oyunu oynamadığı halde ortalıkta kuduz köpek gibi saldıran bir kitle gördüm.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Not: Köstek olmayın destek olun mantığı bu tür oyunlarda saçmadır. Bu oyunları yapanlar iyi bir oyun yapayım diye değil nasıl kolay yoldan para kazanırım diye düşünüyor. Zaten azıcık oyun oynayan her insan bu oyunda milli duyguları sömürerek para kazanmayı mı yoksa gerçekten iyi bir oyun yapmayı mı istediğini anlar.
Bakınız bana göre şu oyun çok daha iyi ve özgün bir yapıya sahip ve bir şey başarmak için uğraşan bir yapım.

Hem de fazlasıyla. Bir cami koyup bir bağlama müziği koyup bakın Türk oyunu diyor, bizim aptal milletimiz de bunları destekliyor. Kusura bakmayın da dini değerlerimizle prim yapan ve bu kadar at görüşlü bir geliştiricinin oyununu oynamam.
 
Oyunda vuruş hissi kötü bile diyemiyorsun çünkü vurduğun hayvan sana tepki vermiyor.
Potentia çok özgü olmasa da gine oynanabilir oyun.
Bu sene en sevdiğim türk oyunu satranç türünde olandı.
Ronin: Two Souls gayet güzel gözüküyor.
 
Ben yayıncılık adı altında dilencilik yapanları ve oyun adı altında çiftlik bank oyunu yapmalarını eleştiriyorum işini iyi yapan kimseye laf söyleyemem.

Pquenn'e dilenci mi diyorsunuz ya da oyunu çok fazla övüyor mu diyorsunuz? Onu anlamadım. Ayrıca kitlesine de sallamanız biraz fazla kaçmış bence.
 
Pqueen sırf Türk oyunu olduğu için beğenmiş gibi yaptı diyelim. Ama yüzünden okunuyor o da beğenmedi.

Hiçbir yayıncı beğenmedi tuna abi burada yapıcı olmaya çalışıyor bıraksan tuna abi neler yapacak neler :D videosuna bak anlarsın adamın yüzünden anlaşıyor oyunun yapımcısına tepkisi.
Ya sen yapımcısın yakışıyor mu sana öyle cevap yazmak ayıp yani Twitter olsa neyse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı