Eşcinsellere kötü davranmak etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? Konu sahibi açık bir şekilde çocuğa zorbalık yapıyor ki elinde geçerli bir sebep yok. Sene 2023 oldu hala eşcinselleri kabul etmiyorsunuz. Kendim üyesi değilim ancak ucu size dokunmadığı sürece neden tepki gösteriyorsunuz ki. Aile kavramı yok olacak gibi sözlere de inanmayın. Üremek bir içgüdüdür yok olamaz.
Konuşmak istemediği birisini terslemek ve cevap vermemek zorbalık mı?

Eğer, "Pooooliiiis kaaaç LGBT geliyooor!" diye turlayanlardan birisi ise, evet. Kötü davranmak etik. Ama eğer kimseye zararı olmayan, kendi halinde birisi ise hayır, etik değil.

sanada acıyorum sözde modernitenin rezilliği.
Eşcinsellik modern bir icat değil ki? İnsanlık tarihinin başından beri var olan, milattan önceki yüzyılların tarihi kaynaklarında bile yer alan bir durum. İnsanlık da gördüğünüz gibi on binlerce yıldır içinde eşcinsellerle beraber hala hayatta. 21. Yüzyılda durduk yerde aile yapısını bozmak için birileri tarafından üretilmiş yepyeni bir akım değil yani bu iş.

Kaldı ki eşcinsellik bulaşıcı bir şey değil, özenip olunabilecek bir şey değil, insanın içinden gelen suradan bir şey. Genetik bir bozukluk değil, hormonal bir farklılık vs değil. Düz, sıradan insan. Kiminin sarışın kadın sevip kiminin yeşil göz sevmesi, kiminin uzun boylu erkek kiminin sakallı erkek sevmesi gibi bir şey. Tamamen içten gelen duygusal bir durum.

Elbette “özentilik” sebebiyle “cool” olduğunu düşünüp “eşcinselmiş” gibi davranan tipler olacaktır, ama bu eşcinselliğe özel bir şey değil ki. Çocukluk ve ergenlik insanın sağı solu taklit ederek, yanlışlar yaparak kendini keşfettiği, olgunluğa eriştiği bir dönemdir. Ergen adam sporcu taklidi de yapar, çapkın taklidi de yapar, alkolik taklidi de eşcinsel taklidi de yapar. Dikkat çekmek için sevmediği müzik türlerini dinliyor gibi yapan ergen de varsa, dikkat çekmek için eşcinsel taklidi yapan ergen de olur, dikkat çekeceğim diye kız peşinde koşan heteroseksüel ergen erkek de olur.

Yüzyıllarca her tür hormon tedavisi, psikolojik tedavi, işkence vs de denenmesine rağmen eşcinsel birini “normal” (!) hale getiremeyeceğini, veya herhangi bir şekilde hetero birini homoya çeviremeyeceğini de kanıtladı bilim dünyası, son derece vahşi ve kanlı bir tarihi var bu mevzunun.

Kendisiyle konuşmak istemediğini söyle.

Desteklemiyorum ve etik olmadığını düşünüyorum. İnsan insandır kötü davranmak için bir sebebiniz yok. Aranıza mesafe koyun.

Kendimden örnek vermek istiyorum, zayıf ve beyaz tenli olduğum için eş cinsellerin abazaları tarafından inanılmaz bir tacize uğruyorum, ama normal olanlar ile insan gibi muhabbet ediyorum, tabii birçoğu ile Max konuşma sürem 3 gün işin sonunda konu beni yatağa atmak olunca adios deyip kaçıyorum.

Ama yine de kötü davranmak gerekmiyor, onlarda normal insan hatta birçoğunun muhabbeti diğerlerine göre daha çok sarıyor.

İsteyen istediği yerinden versin bana ne kardeş. Gitsin bana uzak bir yerde versin. Evet böyle insanların etrafımda olması beni rahatsız ediyor ve bu sebepten kötü biri oluyorsam ne mutlu.

Bana göre kesinlikle normalleştirilmemesi gereken aksine tedavi edilmesi gereken rahatsız edici bir durum. Anladığım kadarıyla sen bu durumdan hoşnutsun ve eşcinsellik senin için medeniyeti çağrıştırıyor. Bize medeniyetten uzak demişsin ya hani?

Ayrıca homofobik olmak birini troll mü yapar?

Etik olup olmamasına sen kendi mantığınla çoktan karar vermişsin zaten. Niye konusunu açıyorsun? Tedavi edilebilecek bir şey değil. Gidip olunabilecek bir şey değil ki bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyen istediği yerinden versin bana ne kardeş. Gitsin bana uzak bir yerde versin. Evet böyle insanların etrafımda olması beni rahatsız ediyor ve bu sebepten kötü biri oluyorsam ne mutlu.

Bana göre kesinlikle normalleştirilmemesi gereken aksine tedavi edilmesi gereken rahatsız edici bir durum. Anladığım kadarıyla sen bu durumdan hoşnutsun ve eş cinsellik senin için medeniyeti çağrıştırıyor. Bize medeniyetten uzak demişsin ya hani?

Ayrıca homofobik olmak birini troll mü yapar?

Bu söylediklerini başka bir ülkede söylersen / yaparsan taşlanırsın, humanizm diye bir şey vardır bilir misin? Taş devri değil burası, tabii ki seni ve sen gibileri medeniyete davet ediyorum.
Çoğu millet Orta Çağ'dan beri bunu normal olarak görüyor. (Arabistan gibi müslüman olup her türlü pisliğin olduğu yerler hariç.)
Size baktığımda yetişme tarzınız... Belki ailevi yapınız... Kendinizi geliştiremeyişiniz... Dünyanın size ait olmadığını anlayamayışınız....
Çok acıyorum, umarım sen ve senin gibiler için klinikler açılır ve acilen tedavi olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı