Tabi hocam cinayet, hatta size şöyle söyleyeyim ben seri katilim. Her gün milyonlarca bakteri ve organizmayı öldürüyorum. O yüzden nefes almayın ölelim katil olmayalım arkadaşlar.
(!)
(!)
Bir kilo etten alacağın faydayı 3 kilo bitkisel gıdadan alıyorsun diyelim. Hayatta kalmak için her gün otlama düzeyinde ot yemen gerekirdi. Tabii ki sadece et veya ot yemek yanlıştır. En iyisi kebabın yanına salatayı gömün gitsin hocam.Et yiyorum lakin hiçbir kişi bana et yemenin normal bir şey olduğunu ispatlayamadı. Bir canlıyı yemek için katletmek garip yani yiyecek mi yok?
O zaman da kendi katilin oluyosun xd Tek çare kolpaçinodaki portakal suyu adam gibi durmak bence.Tabi hocam cinayet, hatta size şöyle söyleyeyim ben seri katilim. Her gün milyonlarca bakteri ve organizmayı öldürüyorum. O yüzden nefes almayın ölelim katil olmayalım arkadaşlar.
(!)
O da doğru hocam kendimi sileceğim o zaman öldürmüş olmuyorum direkt silinmiş oluyor.Bir kilo etten alacağın faydayı 3 kilo bitkisel gıdadan alıyorsun diyelim. Hayatta kalmak için her gün otlama düzeyinde ot yemen gerekirdi. Tabii ki sadece et veya ot yemek yanlıştır. En iyisi kebabın yanına salatayı gömün gitsin hocam.
O zaman da kendi katilin oluyosun xd Tek çare kolpaçinodaki portakal suyu adam gibi durmak bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.