Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Et yiyorum lakin hiçbir kişi bana et yemenin normal bir şey olduğunu ispatlayamadı. Bir canlıyı yemek için katletmek garip yani yiyecek mi yok?
Bir kilo etten alacağın faydayı 3 kilo bitkisel gıdadan alıyorsun diyelim. Hayatta kalmak için her gün otlama düzeyinde ot yemen gerekirdi. Tabii ki sadece et veya ot yemek yanlıştır. En iyisi kebabın yanına salatayı gömün gitsin hocam.
Tabi hocam cinayet, hatta size şöyle söyleyeyim ben seri katilim. Her gün milyonlarca bakteri ve organizmayı öldürüyorum. O yüzden nefes almayın ölelim katil olmayalım arkadaşlar.

(!)
O zaman da kendi katilin oluyosun xd Tek çare kolpaçinodaki portakal suyu adam gibi durmak bence.

Bir kilo etten alacağın faydayı 3 kilo bitkisel gıdadan alıyorsun diyelim. Hayatta kalmak için her gün otlama düzeyinde ot yemen gerekirdi. Tabii ki sadece et veya ot yemek yanlıştır. En iyisi kebabın yanına salatayı gömün gitsin hocam.

O zaman da kendi katilin oluyosun xd Tek çare kolpaçinodaki portakal suyu adam gibi durmak bence.
O da doğru hocam kendimi sileceğim o zaman öldürmüş olmuyorum direkt silinmiş oluyor.
Arkadaşlar cmd açın "console.delete [adınız][tc'niz]" yazın.

Eyvah, yüzyılın konusu...
Şimdi düşününce, etin yarardan çok zararları olduğu açıklanıyor. Bakteri, sindirim yönünden.
Ancak hayvansal protein ve içindeki aminoasit zenginliğinden dolayı ete de ihtiyqcımız var. Aktif bir sporcu değilsen haftada 2 3(TR'de ayda 1)yiyebilirsin. Sabah öğle akşam kırmızı et yememen lazım sağlık için. Veganların düşüncesine göre bitkilerde yenmemeli ama onlar bunu kabullenmek istemiyor.(aç kalmamak için😀)bitkilerde bir canlı ve yeni bilimsel deneylere göre yapraklarına vs zarar geldiğinde farklı bir frekanstan ses dalgaları tespit edildiği açıklanmıştı.(canlıların duyamayacağı)
Ayrı bir konu olarak da insanları, hayvan kategorisine sokabiliyorlarsa hayvan gibi et yememiz en doğal hakkımız sanırım.😀
Kesilmek için üretilen hayvanların yenmesini 21.yüzyılda engellemeye çalışmak, Türkiye'nin Mars'a gidebilmesi gibi bir olasılık...
Ayrı bir konu olarak da Kurban'da herkesin kendi ineğini danasını kuzusunu alıp kesmesini de doğru bulmuyorum. Bilinçsiz kesimden hayvanlar can çekişebiliyor.(niyet ve istek önemlidir)
Konu acayip dağıldı fark ettim.
Kısaca kendini katil olarak düşünüyorsan ve bu hoşuna gitmiyorsa, bunu vicdan yapıp düzeltmek istiyorsan. Süt ürünleri, yumurta, et ürünlerinden vazgeçip bazı sebze ve meyveler(çünkü bitkilerde canlıdır, yersen katil olabilirsin),tahıl ürünlerini yemeği tercih edebilirsin. İleri ki zamanlarda beyninin nasıl fonksiyon kaybeyttiğini incelemek isteriz.(Omega3, b amino asitleri alamadığından).ayrıca tahıl ürünleri dengeli düzeyde tüketilmezse beyin gelişimi durur. Bu da bilgi olsun...
Buraya kadar okuyabilen et canavarıdır.

İnsanlığın ve insan beyninin neden bu kadar geliştiğini biliyor musunuz? Pişmiş et.

Tüm dünya vegan olsa hala et üretimi gerçekleşse tek yiyecek ben olsam, herkes bana cani,katil vs. dese umursamam ve lezzeti için yine yerim.

5 ayda bir anca kıyma alıyoz köfte yapıyoruz adam et yemek cinayet midir diyor. Senin için cinayet değil sen yiyorsursun başkası kesiyor. Cinayet midir.. kime göre neye göre.

Böyle konular görünce tepkim aynen bu şekilde ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanların evriminde etten elde edilen protein temel yapıtaşlarından biridir. Avcılık yaparken etin pişirilmesini öğrenmek kolay hazmı sayesinde beyin gelişimi için en önemli konu olmuştur. Yine bebeklerde beyin gelişimi için hamilelikte bilinçli veganlar dahi balık yerler. Yapay et ucuzlarsa hayvancılıktan tabii vazgeçilmeli ama sağlıklı yaşamak için et yemek şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı