Evde koşu bandı ve dumbell ile kilo verilir mi?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 2 adet 5 kiloluk dumbell ve evde koşu bandı var. Spor salonuna boşuna para vermek istemiyorum. Yememe içmeme vs dikkat edersem kilo verebilir miyim?

elbette hocam bol bol egzersiz yapmak eritiyor kaloriyi.

Ayrıca zaman hızlı geçiyor
gerçekten ara vermeden sürekli her gün egzersiz yaptığınız zaman kas kütlesi de biriktirmiş olursunuz.

Merhaba, elimde 2 adet 5 kiloluk dumbell ve evde koşu bandı var. Spor salonuna boşuna para vermek istemiyorum. Yememe içmeme vs dikkat edersem kilo verebilir miyim?

Hocam ne kadar yağ yaktım bilmiyorum ama 104'ten 95 kiloya kadar yememe içmeme dikkat ederek verdim. Birde mahallede spor hizmeti vardı bedava oradada ilk başta kardiyo sonrada ağırlıklara geçtim şuan sağlık sorunlarından dolayı ara verdim. Ama ne kadar etkiledi o 2.5 haftalık ağırlık çalışmam orasını bilemiyorum. Ama her ne olursa olsun inatçı bir şekilde devam edin derim.

Tabikide verilir güzel bir plan ve sıkı çalışma ile verilir, sıkıda olmasına gerek yok rutin olsun yeter

%30 spor %70 yeme-içme

Bu iş böyle kendine belli bir program yap rutin olsun.

Yediğine içtiğine dikkat eder belli bir seviyede sporunu kısmadan yaparsan olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı