Gittiğim spor salonu akşam 9'da kapatıyor, ben de YKS hazırlandığım için akşama kadar çalışıyorum spor yapmaya çok vaktim kalmıyor. Evde yapmayı düşünüyorum dumbell var sadece hangi hareketleri yapmalıyım? Sadece üst vücut için alt vücudu boş verin.
Bir site var bir bölge seçiyorsun ve o bölge için egzersiz öneriyor. Site: MuscleWiki - Simplify your workoutGittiğim spor salonu akşam 9'da kapatıyor, ben de YKS hazırlandığım için akşama kadar çalışıyorum spor yapmaya çok vaktim kalmıyor. Evde yapmayı düşünüyorum dumbell var sadece hangi hareketleri yapmalıyım? Sadece üst vücut için alt vücudu boş verin.
Evde spor yaptığım süreçte fitify isimli uygulama baya yardımcı olmuştu. Uygulamayı kullanmanı tavsiye ederim.Gittiğim spor salonu akşam 9'da kapatıyor, ben de YKS hazırlandığım için akşama kadar çalışıyorum spor yapmaya çok vaktim kalmıyor. Evde yapmayı düşünüyorum dumbell var sadece hangi hareketleri yapmalıyım? Sadece üst vücut için alt vücudu boş verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.