Evde zayıflamak

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Şu ana kadar kendimle barışık yaşadım ve zayıflamadım. Ama artık zayıflamam gerekiyor bir yerden sonra. Spora gidemem veya Sabah spor yapamam çünkü okulum 7'de başlıyor ve akşam 3:50'de bitiyor ve ben eve gidene kadar saat 5'i buluyor. Durumu kolaylaştıralım benim sadece göbeğim var onun dışında kollarım ve bacaklarımda yok. Fikirlerinizi bekliyorum.
Şu ana kadar kendimle barışık yaşadım ve zayıflamadım. Ama artık zayıflamam gerekiyor bir yerden sonra. Spora gidemem veya Sabah spor yapamam çünkü okulum 7'de başlıyor ve akşam 3:50'de bitiyor ve ben eve gidene kadar saat 5'i buluyor. Durumu kolaylaştıralım benim sadece göbeğim var onun dışında kollarım ve bacaklarımda yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

Fitness salonuna gitmeden biraz zor o iş. Ağırlık ve kardio antrenmanı yapmadan zayıflaman zor. İkisini de yapman gerekli. Evde koşu bandı ve ağırlık yoksa salona gitmen yararına olur. Yediklerine de dikkat etmezsen sporun anlamı kalmaz.

Boyun ve kilon nedir? Şeker, tuz, ekmek ve benzeri şeyler kullanıyor musun? Düzenli olarak mekik veya şınav falan çekiyor musun? Kaç kilo fazlan var? Bunları belirtsen daha iyi olur.

Spor salonuna gidemiyorsan evde vücut ağırlığın ile spor yapacaksın o zaman. Şınav, barfiks, mekik çekeceksin alabiliyorsan bir çift dumbell al internetten zaten çok pahalı değiller 1 gün çalış 1 gün dinlen yapacaksın ve fullbody olarak çalışacaksın. Fakat diyet yapmazsan hiç bir etkisi olmaz en önemlisi diyet. Sadece diyet yaparakta kilo verebilirsin ama spor yaparak diyet uygularsan hem estetik bir vücudun olur hemde sarkmalar olmaz sıkılaşırsın.

Boyun ve kilon nedir? Şeker, tuz, ekmek ve benzeri şeyler kullanıyor musun? Düzenli olarak mekik veya şınav falan çekiyor musun? Kaç kilo fazlan var? Bunları belirtsen daha iyi olur.
Boyum (Tahminen ) 1.60 kilom geçen seneden beridir ölçtürmedim 86 ile 97-98 filan olmuştur. Ayrıca tuzu herşeyde kullanırım ekmek olarak bazlama olursa yerim somun vb. olanları hiç yemem.
Hangi şehirde yaşıyorsun ?
Mersin.

Okula nasıl gidiyorsun otobüslemi yada mesafe çok uzakmı aslında uzak ise yürüyerek gidip gelmen çok daha iyi senin için. Asansörü hayatından çıkarmalısın yediklerine dikkat etmelisin kızartma, fastfood vs tüketmek yerine güzel ev yemeklerine sebzeye meyveye verebilirsin kendini ama abartmamalısın herşeyin fazlası zarardır. 2 tabak yiyiyorsan bunu 1.5 tabağa düşür daha sonra 1 tabağa indir, ekmeği hayatından çıkar çıkaramıyorsanda 1 dilim en fazla 2 dilim tüketmeye çalış.
Şeker tuz bunlardan uzak dur çayı şekersiz içmeye çalış 2-3 güne alışıyosun. Tuzuda mümkün olduğunca az atmaya çalış. Gideceğin bir yermi var yürüyerek gitmeye çalış ne hızlı ne yavaş ortalama bir tempo yeterli olucaktır. Zaten bu dediklerimi 2 hafta uyguladıktan sonra ister istemez alışıyorsun herşeye. Kilo kaybı ise senin azmine ve bünyenin çabukluğuna bağlı.

Ayrıyetten şunuda eklemek istiyorum şok diyet sakın yapma uzak dur derim. O nedemek dersen bu diyet türü yemeyi içmeyi komple kesip birnevi aç kalmak desek pekte yanlış bir tanım olmaz.
Geçen yıl benzer bir diyet yapmıştım günde 1 öğün yiyiordum küçük porsiyonlarla. Bol su tüketiyordum geri kalan zamanım aç geçiyordu atıyorum akşam üzeri 5 te yedim diğer gün saat 5 e kadar birşey yemiyordum. Kısa vadede iyi kilo kaybetmiştim ama bunlar bir kaç haftada fazlasıyla geri döndü kendimi saldığım anda normalde 2-3 kilo almam gereken yerde ben 8-9 kilo almıştım.
İlk uygulamamda 84 kg'dan 78 kiloya inmiştim. kendimi saldıktan bir kaç hafta sonra 85 olmuştum yaz tatili geldi bir kaç hafta sonra ve yaz tatilinde tartıldığımda 87 kiloydum ve almaya devam etmiştim.

Şuan şükür biraz daha iyiyim kilom yine 84 ama şok diyete bulaşma derim şahsi tavsiyemdir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı