Everest Rampage 79 Gaming Kasa

Everest ve Gaming kelimesi yan yana gelmeyecek iki kelimedir. Bu kasanın benzer modelinin kırmızı olanını müşteriye sattık. Son derece kalitesiz bileşenler kullanılmış ve bir o kadar zevksiz mühendisler tarafından tasarlanmış. Kasanın ayakları hemen kırılıyor ve içerisindeki kaplama boya dökülüyor. Tavsiye etmiyorum.
 
Everest uyduruk bir marka hele gaming konusunda. Rampage diye bir set çıkardılar tüm ürünleri berbat. Mousesi desen sensörler kötü, kalitesi kötü klavye desen geç basmalar, takılmalar ve kötü malzeme kullanımı. Cahilliğimden set almıştım biraz kullanınca herşey ortaya döküldü. Everest pişmanlıktır hocam.
 
Bak şimdi bi dünyada 2 türlü malzeme kalitesi vardır iyi malzeme ve kötü malzeme ama senin almak üzere olduğunu kasa eninde kötülerde sakın alma ben aldım güç kaynağımı bozdu.hatalı mal yollamışlar boşuna para verme yazık parana.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı