Eğer evlenirse ve çocuğu kız olursa ve kızı da kocasının soyadını alırsa ve yine soyadı tarihe karışacak.Soyadın tarihe karışacak. Üzücü.
Bunun için konular açıldı baya. Bakalım yönetim ne yapacak.Ne güzel bir fikir, kategori gizleme özelliği. Bu özelliği getirenin ayağını yalayacağım, nolur şunu getirin. Yan tarafta tüy dökücü kremlerin zararlarını tartışan insanları görmek beynimi kurcalıyor. Biraz da acıtıyor.![]()
Ayağını yalayacağım demeniz midemi bulandırdı.Ne güzel bir fikir, kategori gizleme özelliği. Bu özelliği getirenin ayağını yalayacağım, nolur şunu getirin. Yan tarafta tüy dökücü kremlerin zararlarını tartışan insanları görmek beynimi yiyor. Biraz da acıtıyor.![]()
Erkek olursa?Eğer evlenirse ve çocuğu kız olursa ve kızı da kocasının soyadını alırsa ve yine soyadı tarihe karışacak.
Maalesef hocam, o özellik daha getirilmedi. Ama getirildiğinde herkese çikolata alacağım.Konu dışı altında bu tür konular yasaklanmamış. Yani böyle konular açmak serbest. Bu tür konuları sevmiyorsan bu tür konuları açanları göz ardı edersin. Göz ardı edilince konular gözükmüyor diye biliyorum. Bu sitenin genel amacı teknoloji fakat daha farklı konular açılınca çeşitlilik artıyor.
O zaman değişir ama kız olma ihtimali var. Belki erkek çocuğu kısır olacak. O zaman ne olacak?Erkek olursa?
Hocam ben Recep Baltaş ile iletişime geçiyorum. Çikolotamı alırımMaalesef hocam, o özellik daha getirilmedi. Ama getirildiğinde herkese çikolata alacağım.
Değiştirdim hocam.Ayağını yalayacağım demeniz midemi bulandırdı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.