Evlenmek mantıklı mı?

Soyadın tarihe karışacak. Üzücü.
Eğer evlenirse ve çocuğu kız olursa ve kızı da kocasının soyadını alırsa ve yine soyadı tarihe karışacak.

Konu dışı altında bu tür konular yasaklanmamış. Yani böyle konular açmak serbest. Bu tür konuları sevmiyorsan bu tür konuları açanları göz ardı edersin. Göz ardı edilince konular gözükmüyor diye biliyorum. Bu sitenin genel amacı teknoloji fakat daha farklı konular açılınca çeşitlilik artıyor.

Ne güzel bir fikir, kategori gizleme özelliği. Bu özelliği getirenin ayağını yalayacağım, nolur şunu getirin. Yan tarafta tüy dökücü kremlerin zararlarını tartışan insanları görmek beynimi kurcalıyor. Biraz da acıtıyor. :)
Bunun için konular açıldı baya. Bakalım yönetim ne yapacak.

Konu dışı altında bu tür konular yasaklanmamış. Yani böyle konular açmak serbest. Bu tür konuları sevmiyorsan bu tür konuları açanları göz ardı edersin. Göz ardı edilince konular gözükmüyor diye biliyorum. Bu sitenin genel amacı teknoloji fakat daha farklı konular açılınca çeşitlilik artıyor.
Maalesef hocam, o özellik daha getirilmedi. Ama getirildiğinde herkese çikolata alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı