F1 2020 Sezonu tahminleri

Netflix'te F1 Drive To Survive serisine baktınız mı hiç? Yeni seri 28 Şubat'ta gelecek. Netflix'teki seriyi izledim gayet güzel olmuş, Ferrari ve Mercedes yoktu ilk sezonda. Bu sene onlarda dahil olacak.

İlk sezon 2018 sezonunu anlatıyor, Mercedes ve Ferrari yok, Mercedes ve Ferrari hakkında içerik yok. Bu sene Mercedes ve Ferrari ile ilgili videolar olacak. Bu sene olan herhalde 2019 sezonunda geçiyor. İlk sezonda Riccardo çok vardı.

İlk sezon 2018 sezonunu anlatıyor, Mercedes ve Ferrari yok, Mercedes ve Ferrari hakkında içerik yok. Bu sene Mercedes ve Ferrari ile ilgili videolar olacak. Bu sene olan herhalde 2019 sezonunda geçiyor. İlk sezonda Riccardo çok vardı.
Evet bu sene çıkacak olan seri, 2019 şampiyonasını anlatacak.

Vettel - Lecrec ve Hamilton - Bottas üzerine kurmuşlardır belki de bu sefer.

Leclerc ilk sezonda vardı, Sauber'deki yılını anlatıyordu, Jules Bianchi anısına Leclerc ile bir bölüm çektiler. Leclerc 8. bölümde vardı, toplamda ilk sezon 10 bölümden oluşuyor. Bu bölümler arasından en sevdiğim Leclerc bölümü ve Renault-Haas mücadelesiydi.

Yeni sezonda Monza ve SPA ikisinden biri ile ilgili umarım bir bölüm olur.

Evet, uzun bir aradan sonra yine döndüm. Tahminlerimi ben de yazayım.

Öncelikle geçen seneye göre kaotik bir fark beklemiyorum. Tepe isimlerden RBR ve SF pistten piste yer değiştireceklerdir. Mercedes önceki sezon gibi yine daha çok pistte avantajlı olacaktır. Mclaren bu üçlü gruba en fazla 1 saniye kadar yakın olacağını düşünüyorum. Büyük olasılıkla podyum şansları olacaktır -en azından umuyorum diyeyim-. Williams cephesinde ise testlere bakarak bir gelişme olduğu söylenebilir ama yine de son sırada olacaklarını düşünüyorum. Geçen seneye kıyasla bu sene HAAS takımı da orta sıralar için savaşacak gibi duruyor.

Arkadaşlar büyük bir kısmımız testleri heyecanla izliyoruz lakin geçen senelerde de olduğu gibi büyük takımlar genellikle güç saklar. Şuan hangi takım en hızlı hangisi en yavaş yine de kesin olarak belirtme yanlış. Eğer iptal edilmezse Çin GP'de "Hangi takım nerede?" sorusuna daha iyi cevaplar alabiliriz.

Bu sene de SSport kanalında yayınlanacak yarışlar. Bu kanalda olması bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü birçok platformda bulunmakta. Serhan Acar bu sene anlatımlara devam edecek. Hala yanına bir yorumcu daha gelmesi taraftarıyım. Erbatur Ergenekon'u görmek isterdim. Zamanında F1 yayıncılığı yapmıştı TRT'de.

Şimdiden keyifli sezonlar.

Ferrari'nin geçen sene kullandığı motorla ilgili inceleme tamamlandı. FIA motor konusunda Ferrari ile anlaşmış, anlaşma FIA ve Ferrari arasında sır olarak kalacak.

Bu da demek oluyor ki Ferrari'nin geçen sene kullandığı motor illegal. Gri alan keşfetmişti geçen sene büyük ihtimal Ferrari, o yüzden uçuyordu düzlüklerde.

İnceleme geldikten sonra bariz şekilde düzlük performansı azalmıştı Ferrari'nin, ben başta ihtimal vermiyordum açıkçası, aracın downforce seviyesi arttırıldığı için düzlüklerde eskisi kadar güçlü değil diyordum. Ancak dün yapılan anlaşma motor konusunda şüpheleri arttırdı.

Bu sene motor tarafında Ferrari yeni bir motor tasarladı. Amus'un verdiği bilgilere göre düzlüklerde Ferrari'nin bu kadar yavaş olmasının nedeni motorun geçen seneye göre güçsüz olmasından kaynaklanıyor.

Umarım Amus'un dedikleri yalan olur, zar zor motorda baş edebiliyorduk, motorda da bu sene geriye düşmüşsek şampiyonluk hayal olur.

Vettel ve Binotto'da maksimum süratı geliştirmemiz gerektiğini ifade ediyordu.

Netflix'te F1 Drive To Survive serisine baktınız mı hiç? Yeni seri 28 Şubat'ta gelecek. Netflix'teki seriyi izledim gayet güzel olmuş, Ferrari ve Mercedes yoktu ilk sezonda. Bu sene onlarda dahil olacak.
İlk sezondan sonra ikinci sezon hoşuma gitmedi. Her yerden Ricciardo'nun çıkması bir zaman sonra bayıyor😀 Belki ben ilk sezonu çok beğendiğim için bana sıradan gelmiş olabilir. Almanya'da Mercedes'in garajını açtığı yarışı bile güzel işleyememişler.
NOT: 5. bölümdeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı