Fitness için antrenman programı

482577

Hectopat
Dostlar selam benim ismim arda 16 yaşındayım okulumda tatildeyken "fitness" ile ilgilenmek istiyorum. Henüz spor salonuna yazılamadım ailemin aman aman bir durumu yok. Mâlum Türkiye'de fiyatlar uçmuş durumda 1 aylık bile gitsek gitti bir maaş :D neyse dostlarım benim sizlere bir sorum olacak antrenör veya bana destek çıkacak bir spora yardım edebilecek tanıdığım yok fitnessden anlayan birileri varsa bana yardım edebilir mi? Kilo sorunum vardı elhamdülillah Allah'ın izniyle kilomu fazlasıyla arttırdım hedefim 50 kilo.
Evdeki spor aletleri; dumbell 3 kilo, barfiks, ağırlık sehpası, spor matı :D
İstediğim antrenman: Full vücut olursa çok sevinirim gerçekten ciddi bir spor yapmak istiyorum.
Boy: 1, 60.
Kilo: 38.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam benim ismim arda 16 yaşındayım okulumda tatildeyken "fitness" ile ilgilenmek istiyorum. Henüz spor salonuna yazılamadım ailemin aman aman bir durumu yok. Mâlum Türkiye'de fiyatlar uçmuş durumda 1 aylık bile gitsek gitti bir maaş :D neyse dostlarım benim sizlere bir sorum olacak antrenör veya bana destek çıkacak bir spora yardım edebilecek tanıdığım yok fitnessden anlayan birileri varsa bana yardım edebilir mi? Kilo sorunum vardı elhamdülillah Allah'ın izniyle kilomu fazlasıyla arttırdım hedefim 50 kilo.
Evdeki spor aletleri; dumbell 3 kilo, barfiks, ağırlık sehpası, spor matı :D
İstediğim antrenman: Full vücut olursa çok sevinirim gerçekten ciddi bir spor yapmak istiyorum.
Boy: 1, 60.
Kilo: 38.
3 Kilo Başlangıç yeterde ilerde yetmeyecek ayarlanabilir dumbell seti alırsanız daha iyi olur

Ek olarak barfiks çekemiyorsanız asılı kalın , asılı kalmak bile gücünüzü arttıracaktır

AĞIRLIK ANTRENMANI
  • Barbell Squat (3 set, 15 tekrar)
  • Barbell Bench Press (3 set 5 tekrar)
  • Standing Military Press (3 set, 8 tekrar)
  • Barbell Deadlift (3 set, 5 tekrar)
  • Hammer Curls (3 set, 5 tekrar)

VÜCUT AĞIRLIĞI ANTRENMANI
  • Pull-UPS (3 set, 15 tekrar)
  • Sit-Up (3 set, 20 tekrar)
  • Push-UPS (3 set, 15 tekrar)
  • Front Box Jump (3 set, 10 tekrar)
  • Bodyweight Squat (3 set, 15 tekrar)

(Spora ilk başladığmda bu antrenmanı kullanıyordum. Güzel bir antrenman programı tavsiye ederim.)

Kilon çok az önce kilonu arttır. Önce günlük alman gereken kaloriyi öğren Yediklerini kalorisini tut. Kalori fazlası oluştur. Fitify isminde uygulama var ilk önce 12 hafta onu kullanmani tavsiye ederim.

Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum aynı zamanda nerede yaşadığını da bilmiyorum ama spor salonları çok Bi mebla değil. Yani en azından mahalle spor salonları. Ben 150TL ye gidiyorum. Onun dışında eğer spora giderseniz orada program güzel bir şekilde hazırlanır. Hatam olduysa, affola.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı