Forumda eleştiri yasak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörlerin bazıları keyfi ban atıyor gerçekten. İsim vermeyeceğim ama korsana teşvik yüzünden 7 yıl ceza attı bana birisi. Üstelik rapor sisteminden söylemiştim.

60 uyarı olarak en fazla uyarıya sahip olan kişiyim sanırım.

Bana 8 mesajdan 8 gün attılar oysa en fazla 8 saat olması gerekirken.

korsana teşvik yüzünden 7 yıl ceza attı bana birisi.
Yalan söylüyorsunuz açık açık ya da yanlış yazdınız. Korsana teşvik olarak aldığınız 1 adet cezanız var, o da 1 gün. Raporu inceledim, uyarı tekrar verilmemiş.
firefox_tuZGSsmdxX.png

Gerekli cevap verilmiş zaten. Konuyla ilgili.
:D :D

Sorun çözmeye araman daha güzel olacaktır deyip, bir hafta sorun çözmemi engellemek cevap mı?

Daha devamı da var. Böyle böyle çok sayın moderatörlerin anlamazlıklarından boş boş rapor cezası verdikleri çok oldu. Cümle sonuna nokta konmamış bir mesajı raporlayınca "Rapor Sistemini Meşgul Etmeyin" şeklinde cezalandırdıkları çok oldu ve düzeltilmedi.

Yalan söylüyorsunuz açık açık ya da yanlış yazdınız. Korsana teşvik olarak aldığınız 1 adet cezanız var, o da 1 gün. Raporu inceledim, uyarı tekrar verilmemiş.
Eki Görüntüle 796528

Hayır, rapor sisteminden oyuna 250 TL vereceğime korsan indiririm daha iyi dedim ve trollük cezası attı bir moderatörümüz. Sonra Recep Baltaş'a söyledim 1 aya indirdi 7 yıllık cezayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı