Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Homofobik değilim, umrumda da değil zaten isteyen istediği cinsiyetten hoşlansın. Beni rahatsız eden şey bunların yer yer aşırı göze sokulması, insanların umrunda değil isterseniz maymuna göz koyun.

Homofobik diye milletin ad koyduğu insanların çoğu da böyle, sevmedikleri taraf hemcinsinin ondan hoşlanması değil bunun onun gözüne sokulması.

Irkçılığı bilemem, Suriyeli ve Afgan olaylarından sonra Araplara yapılan ırkçılık net arttı ama onu söyleyebilirim.

Sadece bana mı bu forumda homofobik ve ırkçı sayısı aşırı derecede fazla geliyor. Yaş kitlesi ile mi alakalı çözemedim ama diğer platformlara göre aşırı derecede nefret söylemleri dikkatimi çekti. İstiyorsan girmezsin diyebilirsiniz ama çözümü bunun sizce gerçekten bu mu? Ki birkaç konudan sonra uzun bir süre kullanmadım zaten forumu.

Çok kuvvetle muhtemel yaş sorunu. Belirli bir yaşa kadar her düşünülen dile dökülebilir gibi hissediyor insan. İleriki yaşlarda en azından düşünse de dilini tutmayı öğreniyor tabii istisnalar hariç.

Bu forumda suç.
Sokağa çıkıp polise taş atıp karşı gelen, geneli AIDS taşıyan, saygıdan bahsedip ahlaksızın ve saygısızın teki olan,( geneli için demiyorum, işinde gücünde olup ben böyle biriyim demeyenler ayrıdır benim için ) durduk yere kimse sormasa bile ben LGBT liyim saygı göster demeleri.. Ben erkeğim demiyorum mesela. Homofobiklikten kastınız ne bilmiyorum ama onlardan hoşlanmıyorum ve saygı duymuyorum. Çünkü saygı benim gözümde hak edilen bir şeydir ve onlar hak edecek bir şey yapmadılar.

Sadece bana mı bu forumda homofobik ve ırkçı sayısı aşırı derecede fazla geliyor. Yaş kitlesi ile mi alakalı çözemedim ama diğer platformlara göre aşırı derecede nefret söylemleri dikkatimi çekti. İstiyorsan girmezsin diyebilirsiniz ama çözümü bunun sizce gerçekten bu mu? Ki birkaç konudan sonra uzun bir süre kullanmadım zaten forumu.

Homofobi konusunda haklısınız ancak forumda ırkçılık a*aplara yapılıyor ve bu yapılan son derece doğru. Son olaylardan sonra millet artık bu a*aplar ve mültecilerden son derece nefret etmeye başladı.

Biriyle LGBT hakkında tartışıyorum ters birşey söylüyorum. Hemen homofobik oluyoruz. Ben karşı değilim kimseye. Herkes kendi cinsinden hoşlansın umurumda değil benim gözümün içine sokmasın kimse, vatandaşımın huzuru neden bozulsun LGBT için? Sokağa çıkıp etrafa zarar veren bir zihniyetten bahsediyorum.

Herkes kimi seviyorsan sevsin umrumuzda değil fakat yürüyüşler desteklenmemeli zaten. Kamuya açık alanda ister LGBT ol istersen olma ilişkiye giremezsin. Oradan 5 yaşındaki çocukta geçiyor 70 yaşındaki amca da.

Apo kürdistan falan diye pankart açıyorlar sonra polis neden müdahale ediyor diyorlar bir de.

Homofobik değilim, umrumda da değil zaten isteyen istediği cinsiyetten hoşlansın. Beni rahatsız eden şey bunların yer yer aşırı göze sokulması, insanların umrunda değil isterseniz maymuna göz koyun.

Homofobik diye milletin ad koyduğu insanların çoğu da böyle, sevmedikleri taraf hemcinsinin ondan hoşlanması değil bunun onun gözüne sokulması.

Irkçılığı bilemem, Suriyeli ve Afgan olaylarından sonra Araplara yapılan ırkçılık net arttı ama onu söyleyebilirim.

Bu mesaj tamamıyla benim demek istediğimin detaylı hali.

Her şeyi göze sokup kendilerini saçma bir boyuta geçirmeseler derdim bile değiller.

Ama bıktım her yere gökkuşağı ve haziran ayı ile yapılan aşırı abartı gereksiz kutlamalardan. Her şeyi gözümüze sokmayın yeter artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı