Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında herkes ırkçıdır. Ben homofobi görmüyorum, desteklemeyen ve destekleyen kitle birbirine yakın oranda ve saygılı davranıyor. Zaten kimse kimseye saygı göstermek ve sevmek zorunda değil, bunlar bireysel özgürlüğe ayrı. Ancak bunun sonuçlarına katlanmak istemiyorsan ve bunu kural biçmiş bir toplumun içinde bulunmak istiyorsan saygılı davranmalısın.

Bir örnekti. Saygı-sevgi arasındaki farkı biliyor musunuz?

"Kişi, her şeye saygı duymak zorunda değildir ama, anlasa da anlamasa da saygılı davranmalıdır. Eğer bu şekilde değilse "herkesin" kendisine saygılı davranmasını bekleyemez veya kendi inandıklarına veya düşüncelerine saygısızlık yapıldığında şikayet etme hakkı yoktur."

Ben LGBT savunmuyorum. En iyi siz biliyorsunuz galiba ısrarla aynı şeyleri yazıyorsunuz 4 kişi.

Çünkü Atatürk'le aynı kefeye koyuyorsun. Bu topraklarda yaşıyorsan Atatürk veya belirli padişahları sevmeme hakkın yok. Sevmiyorsan git Suriye'ye veya başka Arap ülkelerine. Dinimde de bunlara saygı duymam gerektiği yazmıyor. Saygı da duymamam gerekiyor zaten. İğrençler ve bunu gözümüze sokuyorlar. Buna asla saygı duymak zorunda değilim. Saygı hak edilir.

Kimse hiçbir konuda saygı duyma zorundalığında değil, sizlerin de gözümüze sokmasınlar deme hakkınız yok. Karşılıklı saygı duyarsanız problemde yok.

Gözümüze sokmasın deme hakkımız yok mu o zaman sokakta cıplak dolaşsınlar gözümüze sokmasınlar demeyelim değil mi şaka mısınız siz?

İlacı yok kısaca.

Hala uzatiyorsun bu isle ilgilenen doktorlar mevcut bir suru hormon salgiliyor insan hangisi eksikse duzeltmeye yonelik ilac tedavisi mumkun... Anla anlamiyorsan da doktorlara basvur diyorum.

Saygı duymak zorunda değilsiniz ama burada nefret söyleminde bulunup küçük düşürücü hakaretler ederseniz cezalara da katlanmanız gerekir.
Gerçekten insanların ne veya kim ile ilişkiye girmeye çalıştıkları umrumda değil. Sadece diğer herkes gibi insanların gözüne sokulmasından rahatsız oluyorum. Hele bunu bir üstünlükmüş gibi lanse edip aldığı en ufak eleştiride karşıdakini homofobik ilan edenlerden rahatsız oluyorum.

Admine yöneticiye sesleniyorum forumda eşcinsellik lgbt konuları açılması yasaklansın bu forumda kimse gerçek kimliği ile değil herkes anonim ve arkadaş lgbt haklarından bahsediyor. Bunda iyi bir niyet olabilir mi?

Hala uzatiyorsun bu isle ilgilenen doktorlar mevcut bir suru hormon salgiliyor insan hangisi eksikse duzeltmeye yonelik ilac tedavisi mumkun... Anla anlamiyorsan da doktorlara basvur diyorum.

Yahu bilmiyorsan yazmayacaksın ilacı var diye, ayrıca bu bir hastalık değil ki tedavisi olsun.

Nefret söyleminde bulunan kimse yok. LGBT'liler vatandaşın önünde küçük düşüyor. 🙂

Ben forumda gördüğümü çok iyi hatırlıyorum, şu an tam olarak mesajı bulup atmam çok zor ama forumda saygı duymamak ile hakaret arasında olan ince çizgiyi ayırmayan insan bol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı