Forumu bıraktım deyip bırakmayanlar

Ya pardon da forumun neyini bırakıyor insan anlamıyorum. Devlet dairesi mi burası? Sıkıldın mı, sarmadı mı, çok mu katı geldi kurallar? O zaman sağ üstten çıkış yaparsın, tarayıcıyı kapatırsın çeker gidersin bu kadar basit bir şey bu. Sanki sevgiliden ayrılıyor insanlar:) yani @Recep Baltaş muhasebede maaş çekini mi yatırıyor burada üyerlerin, @Ali Güngör insan kaynakları mı? Çıkış yaparsın kapatırsın olur biter.

"Forumu bırakıyorum" (2 gün sonra) "Xiaomi, IPhone'dan daha iyi bir telefon" yazıyor konuya adam🤣 burası bildiğin bilgi paylaşılan sanal bir sosyal mecra.

Evet saçmalıktan ibaret. Bırakıp konu açanlara atacaksın 1 yıl banı 1 yıl sonra geri gelirler.

Evet saçmalıktan ibaret. Bırakıp konu açanlara atacaksın 1 yıl banı 1 yıl sonra geri gelirler.
Bak birisi vardı mesela. Adam direkt yazmış ben ders çalışamıyorum vs. bana bir yıl ban atın lütfen diye. Kral hareket bence. Madem forumu bırakacaksın yaz o zaman moderasyona çak bana 5 yıl ban diye. Bazen anlam veremiyorum cidden. Buradan sıkılsam veya sorun yaşasam çıkış yapar kapatırım olay biter gider.

Bak birisi vardı mesela. Adam direkt yazmış ben ders çalışamıyorum vs. bana bir yıl ban atın lütfen diye. Kral hareket bence. Madem forumu bırakacaksın yaz o zaman moderasyona çak bana 5 yıl ban diye. Bazen anlam veremiyorum cidden. Buradan sıkılsam veya sorun yaşasam çıkış yapar kapatırım olay biter gider.

Şov ve ilgi merakı bence. Gerçekten bir sıkıntın olsa konu açsan bile ban istersin veya açmazsın konu. Ama konu açıp ban istemeyenlerin ki kesinlikle şov ve ilgi isteği.

Forumu nasıl önemsiyorlarsa veya önemsendiklerini düşünüyorlarsa bir anlık istek ile bu tip konular açılabiliyor. Gerekli ilgi ''üzgün'' ifadesiyle verildikten sonra da zamanı değişecek şekilde geri dönüyorlar ve eski hallerinden daha aktif oluyorlar.

Hem komik hem de garip bir durum gerçekten.

Şahsen çıkış butonu orada dururken şov yapmaya gerek yok diye düşünüyorum, hem bir gün geri döndüğün zaman açıklama yapmana gerek kalmaz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı