- Makaleler
- 3
Geri bulamadım 5 dakikadır arıyorum.Profil resmini silmeseydiniz keşke hocam.![]()
Buldum, sorun yok.
Geri bulamadım 5 dakikadır arıyorum.Profil resmini silmeseydiniz keşke hocam.![]()
Ya pardon da forumun neyini bırakıyor insan anlamıyorum. Devlet dairesi mi burası? Sıkıldın mı, sarmadı mı, çok mu katı geldi kurallar? O zaman sağ üstten çıkış yaparsın, tarayıcıyı kapatırsın çeker gidersin bu kadar basit bir şey bu. Sanki sevgiliden ayrılıyor insanlaryani @Recep Baltaş muhasebede maaş çekini mi yatırıyor burada üyerlerin, @Ali Güngör insan kaynakları mı? Çıkış yaparsın kapatırsın olur biter.
"Forumu bırakıyorum" (2 gün sonra) "Xiaomi, IPhone'dan daha iyi bir telefon" yazıyor konuya adamburası bildiğin bilgi paylaşılan sanal bir sosyal mecra.
Bak birisi vardı mesela. Adam direkt yazmış ben ders çalışamıyorum vs. bana bir yıl ban atın lütfen diye. Kral hareket bence. Madem forumu bırakacaksın yaz o zaman moderasyona çak bana 5 yıl ban diye. Bazen anlam veremiyorum cidden. Buradan sıkılsam veya sorun yaşasam çıkış yapar kapatırım olay biter gider.Evet saçmalıktan ibaret. Bırakıp konu açanlara atacaksın 1 yıl banı 1 yıl sonra geri gelirler.
Bak birisi vardı mesela. Adam direkt yazmış ben ders çalışamıyorum vs. bana bir yıl ban atın lütfen diye. Kral hareket bence. Madem forumu bırakacaksın yaz o zaman moderasyona çak bana 5 yıl ban diye. Bazen anlam veremiyorum cidden. Buradan sıkılsam veya sorun yaşasam çıkış yapar kapatırım olay biter gider.
Valla artık öyle düşünüyorum ben de. Ne diyeyim günahını almayayım bari milletinŞov ve ilgi merakı bence.
Ver bana ilgi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.