Forumu bıraktım deyip bırakmayanlar

Şu forumda hangi mesajın ciddi hangisinin ciddi olmadığını anlamak gerekiyor. :( :D
Mesajımı gördükten sonra @Yararsız Üye :
1625493749509.png

Mesajımı gördükten sonra @Noble Six:
Diğer üye beni pek tanımıyor da senden o mesajı ciddiye almanı beklemezdim. :D Tarzımı biliyorsun, ya chaotic good ya da lawful evil. Bir hatayı düzeltirken tam bir kaos yaratıyorum, üstüme gelindiğinde kuralları kullanan manipülatör kötü oluyorum. :D

Diğer üye beni pek tanımıyor da senden o mesajı ciddiye almanı beklemezdim. :D

Az biraz tanıyorum da hocam forumda öyle pek muhabbetimiz olmadı. Agresif bir şekilde yazdıysam mesajı özür dilerim hocam. Sizinle ilgili bir sorun yok. O an cümleyi görünce yazma isteği duydum anlık.

Forumu seven, bıraktıktan sonra özleyen insanlar. Vardır tabii soytarılar ama sayıları 1-2 kişi. Arada bir benim de bırakasım geliyor, çünkü bazen kanser edebiliyorsunuz insanı, ama bırakamıyorum.

Birçoğu ciddi anlamda bırakıyor ama burası bağımlılık yaptığı için kısa süre sonra geri geliyor.
Pek takılmamak lazım.

Ben de bırakmıştım, farklı forumlara gitmiştim. Hala diğer forumları kullanıyorum Technopat'ın yanında. Ancak Technopat'ı kullanmayı azalttım, sadece konu açmak için kullanmak daha mantıklı geliyor burayı. Ne kadar çok mesaj yazarsam, o kadar çok ban yeme olasılığım oluyor çünkü.
Rahat edemiyorum buraya bir şeyler yazarken.

Bırakanların da bir kısmının kurallar yüzünden bıraktığını düşünüyorum.
Kurallar olması iyi bir şey, kalite korunmalı.
Ancak zarf fiilden sonra virgül koyduğum için de 3 gün ban yemem tat kaçırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı