Forumu bıraktım deyip bırakmayanlar

schlss

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
1.702
Makaleler
4
Çözümler
6
Bu tür insanların şov yapmaya çalıştığına ve ilgi çekmek için bu tür şeyler yaptıklarını düşünüyorum. Örnek olarak @İos lahmacunu kendisi bıraktım deyip çoklu hesap açmış ve ayrıca bu hesapla az önceki başkent konusuna da mesaj yazdı. Siz bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişileri yargılamak gereksiz aslında. Sonuçta bırakacağım deyip bırakmaması beni sevindirir ya da hiçbir şey ifade etmez. İlgi çekmek için yazan illa ki vardır dediğiniz gibi ama. Forumdan çok sıkılıp ya da bir şeye canı sıkılıp bırakıyorum diyen. 2 gün sonra sıkıntıdan patlayıp mecbur geri girenler de vardır :D.
 
Ben de bunlardan biriydim, açıklama yapma gereği duydum. Gerçekten bırakacaktım, hesaptan çıkış yaptım profil fotoğrafımı, rehberlerimi vs. her şeyimi imzadan falan kaldırdım bildiğin dükkanı kapatıp gitmiştim ancak 2 hafta sonra geri geldim, pek oyun oynayan birisi de değilim, dışarı da çıkan birisi değilim bu sebeple dönmem uzun sürmedi. Malum pandemideyiz.

Kendi adıma konuşacak olursam öyle bir konu açmamın tek bir sebebi vardı, bu da etiket atılması. Sadece 1 günde 14 tane etiket atıldı bıraktığım gün. Ben de insanlar etiketlemesin diye böyle bir konu açma gereği duydum.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı