Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Forum ortamlarında herkes yardıma ihtiyaç duyduğu hakkında konu açar. Başka da yapacak bir şey yok ki.

9 ay boyunca her gün minimum 3 saat aktiftim ama 4 aydır ara vermiştim. Şu an tekrar başladım ama hiçbir şey eskisi gibi değil.

5-6 ay önce de toxic vardı ama forum böyle değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk girdiğim zamanlar sade, hoş bir ortam vardı, o yüzden beni içine aldı. Ama artık çok şey değiştiği için bırakmıştım. Zaten en son bırakıyorum dedim ama zaten imzamda da konu dışı için girebilirim demiştim. Artık rütbe kasmak çok heyecanlı değil, zaten de forumda konuşulan konular dışarıda da konuşuluyor. Ve uzaklaştırma alabiliyorsun sonra da sıkılıyorsun. Tabii uzun zamandır kullanınca daha az uzaklaştırma almaya başladım ama gerçekten sıktı.

Mavi ekran için mesela Kojiro hocamız, çok sevdiğim vardı kendisine ayrıcalık olarak verilen Sosyal Tayfı yetkisine itiraz etti ve adaletsiz diye yönetici ile tartıştı ban yedi.
Gene çoğu bilgili üye ceza yedi veya burayı bıraktı.

Ban yediğini şu an öğreniyorum, kendisi en sevdiğim üyelerden biriydi. Bana da çok yardım etmişti.

Gerçekten sadece Sosyal Tayfı rütbesini istemediği için mi ban yedi?

@Zinederon hayır. Yöneticiye hakaret ettiği için banlandı. Giderken başka forum reklamı da yaptı.

Açılan konular sinir bozucu olmaya başladı. Hak veriyorum.

Saçma sapan Instagram sayfalarının Techopat miimleri yapması sonrasında zaten acil iniş yapan kaliteyi yere çaktı. Instagram ve T*kTok'ta olan ergen ve düşüncesiz kitle buraya akın etti. Pandemi sonrası işleri iyi gitmeyen Techopat da bu boş kitle ve açtığı konulara izin verdi. Hatta yeni konu başlıkları da açtılar bu arkadaşlar için. Böylece eski bilgili üyelerin gitmesiyle oluşan bilgi ve kaliteli forum ortamı tamamen çöpe atıldı. Bunu konular bariz şekilde gösteriyor.
Aynı zamanda yeni kurallar ve alınan saçma kararlar varolan ve uzaklaştırma yemeyen bilgili ve düzgün üyeleri de forumdan bıktırdı.
Konuya şahsî bakarsam benim gözümden forum o terörist haberi konusunda olan skandal sonrası tamamen düştü. Moderasyonun işine gelmese de söyleceğim, isterseniz banlayın. Umrumda değil sizin alınmanız (tabii öyle biri değilseniz niye üzerine alınasınız?).
Bu skandal bana Technopat'ta yanlış kişilere yetki verildiğini emin olmamı sağladı. Artık nasıl acıtmışsa orada yazmış olduğum mesaj🥱.

Düzgün bir reform gelmezse forumun işi yaş, kendi naçizane fikrim bu yönde.

İlk girdiğim zamanlar sade, hoş bir ortam vardı, o yüzden beni içine aldı. Ama artık çok şey değiştiği için bırakmıştım. Zaten en son bırakıyorum dedim ama zaten imzamda da konu dışı için girebilirim demiştim. Artık rütbe kasmak çok heyecanlı değil, zaten de forumda konuşulan konular dışarıda da konuşuluyor. Ve uzaklaştırma alabiliyorsun sonra da sıkılıyorsun. Tabii uzun zamandır kullanınca daha az uzaklaştırma almaya başladım ama gerçekten sıktı.

Ve yardım için açtığınız konular onaylanmazken, goygoy konuları hemen onaylanıyor. Ve çok da yardım edilmiyor öyle kendin bir şeyler arayıp yapıyorsun. Mesela L4D2 indirime girer konum hala onaylanmamış. Ama CS:GO'da haklı yere ban yedim konusu ironi değilken bile onaylanmıştı. Forum cidden çocuk forumuna dönüyor. Bir de, eskiden neredeyse her saat moderatör vardı, yazım yanlışları olmazdı. Artık her yer yazım yanlışı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı