G4 vs iPhone 6

G4 zaten bu işten anlayanların fark edeceği üzere G3 değil G2 modelinin devamı kabul ediliyor. Ben şahsen G3 kullanıcısıyım ve telefonu usturuplu kullanırsan en aşağı 3-4 yıl gider diye düşünüyorum.(4G-5G Olayını da göz önünde bulundurmak lazım). Yani yerinde olsam IP6 yada G4 ü de tercih etmem çünkü ne olacağı belli değil. Her an 4.5G gibi bir durumla karşılaşabiliriz. Şu süreçte yüksek miktarda para verip telefon alınmasını ben tavsiye etmiyorum fakat para senin. Yerinde olsam 4g uyumlu takribi 1200-1300 lira civarı bir telefon tercih ederdim.

LG G4 dokunmatik ekranında kronik sorun ortaya çıkmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G4 bir zaman sonra adamın basması halinde algılamıyor.

Arkadaşlar @Rammstein24 adlı arkadaşımızın yazısı üzerine araştırdım ve böyle bir sorun kullanıcıların %60'ında varmış. Biraz tedirgin oldum. @er36po siz böyle bir sorun yaşadınız mı ?
Neden Note 4 düşünmediniz? her anlamıyla çok sorunsuz bir telefon ve her anlamda çok güçlü.

Neden Note 4 düşünmediniz? her anlamıyla çok sorunsuz bir telefon ve her anlamda çok güçlü.

Düşündüm. Note 4 ne kadar muazzam bir telefon olsa da Samsung Touchwiz'i onu benim için biraz uzak yapıyor.

Eğer yazılımsal ise sorun çözülür , donanımsal ise maalesef çözüm yok.

Bu haftasonu alabilirim. Bu yüzden hemen karar vermem gerek.

Düşündüm. Note 4 ne kadar muazzam bir telefon olsa da Samsung Touchwiz'i onu benim için biraz uzak yapıyor.

Bu haftasonu alabilirim. Bu yüzden hemen karar vermem gerek.
Touchwiz denen olayın ne sıkıntı yarattığını bilmiyorum. Samsung kullandım. Ama şu menüde kasma olaylarını ben bir tek 300 liralık düşük segment telefonlarda yaşadım. S4 mini kullandım 1 yıl kadar. Kasma ve takılma yaşamadım. Note 2'si olan arkadaşımda şuan onu kullanıyor ve kasma gibi sıkıntılar yaşamadı. Note 4'de şuan en güçlü ve tercih edilesi Android cihazlardan birisi. Samsung'un yapabildiği en adam akıllı telefon bana göre. S6 falan bence fasa fiso. Note 4 her anlamda sorunsuz ve S- Pen olayı da çok iyi. Zaten G4 ve Note 4'ü yan yana getirince Note'nin şekli belli ediyor kendini. Ben olsam Note 4 alırım. En az 2 yıl da kullanırım. Tercih sizin.

Touchwiz denen olayın ne sıkıntı yarattığını bilmiyorum. Samsung kullandım. Ama şu menüde kasma olaylarını ben bir tek 300 liralık düşük segment telefonlarda yaşadım. S4 mini kullandım 1 yıl kadar. Kasma ve takılma yaşamadım. Note 2'si olan arkadaşımda şuan onu kullanıyor ve kasma gibi sıkıntılar yaşamadı. Note 4'de şuan en güçlü ve tercih edilesi Android cihazlardan birisi. Samsung'un yapabildiği en adam akıllı telefon bana göre. S6 falan bence fasa fiso. Note 4 her anlamda sorunsuz ve S- Pen olayı da çok iyi. Ben olsam Note 4 alırım. En az 2 yıl da kullanırım. Tercih sizin.

Ben S4 de yaşadığım için biraz endişeliyim açıkcası. Samsung beni çok pişman ettiği için uzağım Note 4'e. Samsung da sürekli telefon çıkarttığı için açıkcası telefonlar çabuk eskiyor. Bu yüzden Samsung güncelleme desteği de vermiyor.

Hafta sonuna kadar problemin nedeni açıklanacağını düşünüyorum. G4 kullanıcıları bu sorun üzerinde duruyor yakın bir zamanda LG'den açıklama bekliyorlar.

Ben S4 de yaşadığım için biraz endişeliyim açıkcası. Samsung beni çok pişman ettiği için uzağım Note 4'e. Samsung da sürekli telefon çıkarttığı için açıkcası telefonlar çabuk eskiyor. Bu yüzden Samsung güncelleme desteği de vermiyor.
S4 gibi güçlü bir telefonda bile sorun yapıyorsa kesinlikle samsung alınmamalıdır.

Hafta sonuna kadar problemin nedeni açıklanacağını düşünüyorum. G4 kullanıcıları bu sorun üzerinde duruyor yakın bir zamanda LG'den açıklama bekliyorlar.

S4 gibi güçlü bir telefonda bile sorun yapıyorsa kesinlikle Samsung alınmamalıdır.

S4'de bile pişman ettiği için Samsung telefonlar bana hiç alınası gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00