Gamakay MK61 alınır mı?

Bunu yapmanız mümkün.
Peki hocam nasıl yapabilirim? Hyperx Pudding keycap alsam ve içinden sadece belirttiğim 6 tuşu klavyedeki 6 tuş ile yerlerini değiştirebilir miyim? Uyumlu olur mu? Yada bulabilirsem başka bir Türkçe pudding keycap seti ile bunu deneyebilir miyim? Korkum uyumluluk. Yani keycap alırım ancak uyumlu olmazsa diye bir endişem var. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Peki hocam nasıl yapabilirim? Hyperx Pudding keycap alsam ve içinden sadece belirttiğim 6 tuşu klavyedeki 6 tuş ile yerlerini değiştirebilir miyim? Uyumlu olur mu? Yada bulabilirsem başka bir Türkçe pudding keycap seti ile bunu deneyebilir miyim? Korkum uyumluluk. Yani keycap alırım ancak uyumlu olmazsa diye bir endişem var. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?
Sadece bahsettiğiniz 6 tuşu değiştirirseniz bir sıkıntı çıkmaz.

Hocam kusura bakmayın sizi fazla rahatsız ettim. 1-2 tane sorum var. Cevaplarsanız sevinirim.

1-) klavyede yay sesi var mı?
2-) Bangood'da gönderildi tikine geldikten kaç gün sonra elinize ulaştı?

Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

1- klavyede yay sesi yok temiz.
2- 10 gün sonra (İtopya'dan hızlı :d)

@HLK3 Hocam klavyede tuş basmama gibi bir sorun var mı? Youtube'de bununla alakalı bir video gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@HLK3 Hocam klavyede tuş basmama gibi bir sorun var mı? Youtube'de bununla alakalı bir video gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle bir sorun yok bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı