Gamakay MK61 alınır mı?

@HLK3 hocam klavyede tuş basmama gibi bir sorun var mı? YouTube'da bununla alakalı bir video gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknolojik ürün sonuçta şans işi biraz.
Sonunda gönderecekler artık.

Adsız.png

Arkadaşlar ben de aynı klavyeyi alınabilir havuzuma ekledim fakat birkaç sorum var.
1-Red,yellow,brown switch arasında kaldım hangisi oyunlarda iyi gider ve sesi abartı olmaz?
2-Gümrük vergisini bangood mu ödüyor? Yoksa ptt kapıya gelince mi istiyor?
3-Şimdi satın almaya kalksam kaç günde gelir ortalama?

Banggood sitesinden baktığımda şu an Bagged aşamasında. Bu ne anlama geliyor? 17track sitesinden baktığımda ise Departed from warehouse aşamasında olduğu gözüküyor. Sizde bu aşamaları geldikten kaç gün sonra elinize ulaştı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Banggood sitesinden baktığımda şu an Bagged aşamasında. Bu ne anlama geliyor? 17track sitesinden baktığımda ise Departed from warehouse aşamasında olduğu gözüküyor. Sizde bu aşamaları geldikten kaç gün sonra elinize ulaştı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam biraz konu dışı ama bu Banggood'da bana yeni üye kuponu vermiş, ama kullandığımda hiçbir şey değişmiyor tam olarak olayı ne bunun?

Banggood sitesinden baktığımda şu an bagged aşamasında. Bu ne anlama geliyor? 17track sitesinden baktığımda ise departed from warehouse aşamasında olduğu gözüküyor. Sizde bu aşamaları geldikten kaç gün sonra elinize ulaştı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bende de warehouse da gösteriyor yarın falan yola çıkar sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı