Gamakay MK61 alınır mı?

@Deli Azo hocam nasıl az vergi ödediniz beni aydınlatır mısınız? En az maliyetli şekilde bu klavyeyi nasıl alabilirim, promosyondur koddur vergidir, en ucuz yol hangisi?
BGRATON kuponunu kullanabilirsiniz. Vergiyi önden ödemek ve daha hızlı gelmesini istiyorsanız Turkey Direct Mail'i seçebilirsiniz.

@Deli Azo hocam nasıl az vergi ödediniz beni aydınlatır mısınız? En az maliyetli şekilde bu klavyeyi nasıl alabilirim, promosyondur koddur vergidir, en ucuz yol hangisi?

Ben ön sipariş ile aldım ve bedava kargo ile gelince 30 TL vergi çıktı Direct mail ile alsaydım 70 TL ödeyecektim.

hocam 20₺ gibi bir vergi çıkıyormuş galiba ve geri ödeniyormuş bu doğru mudur ve tarife+nakliye sigortası ne işe yarıyor bunları kapatsam ne olur? en düşük maliyetli şekilde nasıl alırım onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam 20₺ gibi bir vergi çıkıyormuş galiba ve geri ödeniyormuş bu doğru mudur ve tarife+nakliye sigortası ne işe yarıyor bunları kapatsam ne olur? En düşük maliyetli şekilde nasıl alırım onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

O konu hakkında bilgim yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı