GamePower, James Donkey vb. Markalar Neden Kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Çin Malı" dediğim taraf merdiven altı ürünlerdir. Xiaomi, Huawei gibi markalara laf atmadım, atamam. 2 gün sonra bozulacak ve garanti sistemi olarak tatmin etmeyecek markaları neden alayım?
Daha iyi sensör, daha iyi LED kullanılıyor ise hemen almalıyız. Ergonomi mi? Kasaları içinde sıfır kablolama özeni, HDD yuvaları bile baştan savma. Arkadaşlar bırakın, ellerinizin yorulduğuna değmez. Rampage'nin ürünlerinde RGB LED, yazılım, ergonomi üst derece, evet (!).

Sen burada istediğin her şeyi yazabilirsin ancak yazım kurallarına uyarak gerçekten mesajınızı alıntılarken(düzeltirken) ben de bir hata yapacağım diye korkuyorum yoksa niye paylaşamayasınız, burası bir ülke kadar özgür bir ortam tek farkı sanal olması ve ağzınız değil de klavyenizin olduğu bir yer
Discord gelin rahat rahat konuşalım. Buradaki modlar beni komik sebeplerden banlıyorlar.
"Çin Malı" dediğim taraf merdiven altı ürünlerdir. Xiaomi, Huawei gibi markalara laf atmadım, atamam. 2 gün sonra bozulacak ve garanti sistemi olarak tatmin etmeyecek markaları neden alayım?
Daha iyi sensör, daha iyi LED kullanılıyor ise hemen almalıyız. Ergonomi mi? Kasaları içinde sıfır kablolama özeni, HDD yuvaları bile baştan savma. Arkadaşlar bırakın, ellerinizin yorulduğuna değmez. Rampage'nin ürünlerinde RGB LED, yazılım, ergonomi üst derece, evet (!).
Merdiven altı olduğuna dair kanıtınız var mı?
Ben de diyorum ki öyle bir şeyin imkanı var mı? Logitech bu! Adamların adında teknoloji var, bu adamların teknolojiden geri kalacağını hiç sanmam.
Rampage markasının, Logitech markasından iyi ürünleri var. Ben de örnek verdim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen varsın, şu an onları savunuyor olman bile bu adamların bir şeyi yanlış yaptığı anlamına geliyor. Bu adamlar bir şeyi yanlış yapmasa kimsenin, onları savunmasına gerek kalmaz 😉
Ne demeye çalışıyorsunuz? Bir kanıtınız yok.

Merdiven altı olduğuna dair kanıtınız var mı?
Rampage'nin fabrikasını gösterir misin? Şimdi diyeceksiniz ki her markanın fabrikası mı var, her marka parçaları kendileri üretmese bile ürettirdiği markalar üst düzeydir. Casper, bir ara FSP ile çalışıyordu ve taktir ediyorum ama bunlar öyle bir hareket yapacak vizyonda değiller.

Ne demeye çalışıyorsunuz? Bir kanıtınız yok.
Bu söylenilen markaların kaç tane ürününü kullandınız? Sanırım yaşınız küçük ve bütçeniz uygun olduğu için bu markalardan kulaklık veya başka şeyler kullandınız. Sizin şansınıza aldığınız üründe uzun vadede problem olmamış olabilir. Bu söylediğin markalar bomboş kalitesi olmayan malzemeler. Savunmanızın nedeni nedir?

Rampage'nin fabrikasını gösterir misin? Şimdi diyeceksiniz ki her markanın fabrikası mı var, her marka parçaları kendileri üretmese bile ürettirdiği markalar üst düzeydir. Casper, bir ara FSP ile çalışıyordu ve taktir ediyorum ama bunlar öyle bir hareket yapacak vizyonda değiller.
Size bir fabrika gösteremem ama siz bana Razer, Logitech, SteelSeries, Corsair markalarının fabrikasını gösterebilir misiniz? Çin'de anlaşmalı olduğu bir fabrikada üretiyor. İçindeki parçaları kendi üretmez. Zaten sensör PWW'den, Avago'dan veya başka bir sensör üreten üreticiden gelir.

Oldukça dayanıksız ürünler. Logitech G300S alalı üç yıl olacak, bozulunca yeni mouse alacağım diyorum ama bana mısın demiyor. Rampage olsa şimdiye kaç defa bozulurdu kim bilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı